Megérkezett az AGNESKOVACS legújabb WOMAN BALANCE kollekciója

Megérkezett az AGNESKOVACS legújabb WOMAN BALANCE kollekciója

Az AGNESKOVACS legújabb kollekciója a tökéletes egyensúlyi helyzet megteremtésére törekszik. Azt a szerencsés, gondtalan állapotot szimbolizálja, amelyet minden nő keres, aki számára szüntelen kihívás, hogy a párhuzamosan futó szakmai kihívások és magánélete között – a munkája és a családja között megtalálja a harmóniát. A WOMAN BALANCE táskák és kiegészítők arra ösztönzik viselőjüket, hogy bátran élje meg az életében egymás mellett futó szerepeket, ne féljen az ebben rejlő kihívástól.


A karrierben és a családban betöltött női szerepek, ha ütköznek is időnként, mégis egyensúlyba hozhatók – ezt üzeni a kollekció, melynek darabjai között éppúgy megtalálhatók letisztult vonalú, jól pakolható kézi táskák, amelyek a feladatokkal elhalmozott mindennapok során jönnek igazán jól, mint kisebb, átvethető válltáska és a kényelmes hátizsák a hétvégi programokhoz. Emellett idén is helyet kaptak a kollekcióban új bőrkiegészítők, karkötők és övek, amelyek szépen illeszkednek a Balance táskák formavilágához.

A kollekciót inspiráló AGNESKOVACS nő életében a karrier mellett a család is helyet kap. A vágyott egyensúly megteremtéséhez pedig a kifinomult dizájn és praktikus kialakítás kettősével járulnak hozzá a kollekció darabjai.

Fotók: Oleg Borisuk

AGNESKOVACS | Web | Facebook | Instagram