Moduláris ruhadarabok a CUKOVY új kollekciójában

Moduláris ruhadarabok a CUKOVY új kollekciójában

Moduláris megoldásokkal hív játékra a CUKOVY új kollekciója: lecsatolható ujjak és kapucnik teszik sokoldalúvá a magyar márka őszi-téli szezonra tervezett steppelt kabátjait.

A CUKOVY merész, kísérletező tervezői hozzáállással vágott bele idei őszi-téli kollekciójának elkészítésébe. A designerek rugalmas és praktikus megoldásokban gondolkodtak, így született meg az AETHERIC EASE kollekció, amelyben lecsatolható kiegészítő elemek teszik sokoldalúan kombinálhatóvá a steppelt mellényeket, dzsekiket és kabátokat.

Az előző kollekció fazonjait ezúttal lazább szabások és melegebb árnyalatok váltják fel, noha a „jövő iránti nosztalgia” mint inspiráció továbbra is jelen volt a tervezés során.

A játékosság mellett a tartósság és a fenntarthatóság is fontos szempont volt a tervezés folyamatában: a Magyarországon varrt ruhadarabok nagy százalékban újrahasznosított, minőségi olasz textilekből és libatollból készülnek.

Fotók: Martin Wanda
Tervező, kreatív igazgató: Poprádi Flóra
Videó: Kelemen Barnabás
Stylist: Kis-Juhász Fábián
Tervezőasszisztens: Pusztai Rozina
Smink: Domonkos Eszter
Haj: Svégel Gergő

CUKOVY | Web | Facebook | Instagram

továbbiak
Ez lenne a Lego fenntarthatóbb alternatívája? | Mokulock
design

Ez lenne a Lego fenntarthatóbb alternatívája? | Mokulock

Ilyen lenne a Lego, ha fából készülne: a jól ismert műanyag építőkockákat fából készült változatokkal idézi meg a Mokulock. A Mokulock japán cég játékai a legó elvén működnek azzal a különbséggel, hogy fenntarthatóbb megoldással készülnek, mint a dán világmárka termékei. A Mokulock olyan faanyaggal dolgozik, melyet már kitermeltek, ám nem
Innovatív technológiával a kosz és a kórokozók ellen | Dyson
tech

Innovatív technológiával a kosz és a kórokozók ellen | Dyson

A Dyson V15 Detect a márka eddigi legerősebb porszívója, amely képes a mikroszkopikus részecskék feltérképezésére is. A porszívópiac vezető márkája a nyolcvanas években azzal vált híressé, hogy elkészítette a világ első porzsák nélküli, ciklonos porszívóját, méghozzá nem is akármilyen megjelenéssel: mintha egy posztmodern fantáziaszörny elevenedett volna meg a G-Force Cleanerben.
A város mint galéria | Čierne diery
art

A város mint galéria | Čierne diery

Ha eddig azt gondoltad, hogy a gyógyfürdőjéről ismert Pöstyén városában csak a reumás panaszoktól szenvedők találják meg a gyógyírt, itt a cáfolat. Mutatjuk a könyvet, ami bebizonyítja: a méltatlanul figyelmen kívül hagyott köztéri szobrok is megérdemlik a reflektorfényt! Jó ideje már, hogy nyomon követjük a Čierne diery tevékenységét: ők az