fbpx
Nyomj Entert

Natúrkozmetikumok minimalista köntösbe bújtatva | IOSSI PRO

A tudatos bőrápolás minden ember számára mást jelent. Vannak, akik szeretnek több fajta terméket használni, mások egy-egy jól bevált krémre vagy arclemosóra esküsznek. A natúrkozmetikumokat forgalmazó lengyel márka, az IOSSI szeretné, ha a különleges igényekkel rendelkező vásárlói is megtalálnák a bőrükhöz leginkább illő formulát, ezért a klasszikus termékcsaládjuk mellett új, prémium kategóriás kozmetikumokat dobtak piacra IOSSI PRO néven.

A növényi alapú kozmetikumokat gyártó vállalatok általában az összetevők minőségére helyezik a hangsúlyt, míg a csomagolás kinézetével kevesebbet foglalkoznak. A IOSSI PRO esetében azonban egy letisztult, minimalista, gondosan megtervezett arculattal találkozhatunk, melyet a márka a Łobzowska stúdióval közösen alkotott meg.

A projekt fő irányvonala a természetesség, valamint a testpozitivitás, ezért a termékek megjelenése és formavilága nem tér el a vásárlók által már megszokott megoldásoktól. Azonban a fekete-fehér színkombináció, mely az elegancia és a kifinomultság jegyeit hordozza, valamint az esztétikusan elhelyezett, mégis jól olvasható feliratok karakteres, könnyen felismerhető külsőt kölcsönöznek a tégelyeknek.

A vásárlók bizalmának elnyerése kulcsfontosságú a márka számára, ezért a kampányban különböző életkorú, más-más bőrtípusú nőket vonultattak fel, akik egyébként a kozmetikumok megalkotói is. A természetes hatóanyagoknak és a számos vitaminnak köszönhetően még az érzékeny, allergiás vagy problémás bőrűek is bátran használhatják a termékcsaládot.

IOSSI | Web | Facebook | Instagram

Łobzowska Studio | Web | Facebook | Instagram

Forrás: Behance

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük