Prefab kabin vulkáni kráterek ölelésében

Prefab kabin vulkáni kráterek ölelésében

Nyolcvan egykor aktív vulkán körülölelte, lávadombokkal és kráterekkel tarkított tájon, a franciaországi Chaîne des Puys körzetében nyerhet két szerencsés egyetlen euróért minivakációt. Hőlégballonos utazás, napfelkeltejóga és Michelin-csillagos vacsora várja azokat, akik jókor foglalnak majd az Airbnb-n.

Az Airbnb és a Volvic ásványvízmárka közösen szeretnék megünnepelni azt, hogy a pandémia jelenlegi szakaszában szabadabban utazhatunk: ennek keretében a LumiPod nevű prefab kabint a francia Chaîne des Puys-ben állítják fel, és egyetlen euróért adják ki egy szerencsés párnak. A LumiPod különleges, ívelt ablaka páratlan panorámát kínál a tájra, de különleges programcsomaggal is kedveskednek a szerencsés nyerteseknek. A fent felsoroltakon túl a kétnapos tartózkodásba a környező nemzeti park meglátogatása mellett egy vulkántúra is belefér.


A foglalási lehetőség július 19.-én, hétfőn reggel 9 órakor nyílik meg. A szerencsés párnak egy euróért kínálják a szállást és a programokat, de az odautazást saját szervezésben és költségre kell megoldaniuk.

Forrás: Dwell

továbbiak
East by KONNTRA | 5 elgondolkodtató épület
east

East by KONNTRA | 5 elgondolkodtató épület

Split egyik legfontosabb és nemzetközileg is elismert lakóépületéről, egy szlovén építész házáról, egy Kelet-Horvátországban található emlékparkról, valamint Szkopje legrégebbi és részben szabadtéri bevásárlóközpontjáról is olvashattok ebben az ajánlóban. A KONNTRA csapata saját történetét is formáló, szemléletmódját tükröző épületeket gyűjtött össze. Új cikksorozatunkban egy-egy város bemutatására fókuszálunk, de a KONNTRA építészeti
Köszi, korona! – 7. rész | PINKPONILO
business

Köszi, korona! – 7. rész | PINKPONILO

Ha fenntartható divatról beszélünk, a hazai szcénában megkerülhetetlen a PINKPONILO csapata. Közösségi varrodájuk a pandémia ideje alatt közösség híján ugyan némiképp átalakult: bőven jutott idő a tervezési és a menedzsmentfolyamatok átgondolására. Sőt, a Telekom kampányában is láthattuk a lányokat! Kudron Anna, a PINKPONILO egyik alapítója mesélt nekünk a vészterhes időkről.
Ruhák, amelyekben bűntudat nélkül ehetsz tortát az esküvődön
divat

Ruhák, amelyekben bűntudat nélkül ehetsz tortát az esküvődön

A cseh esküvőiruha-márka, a SOBJE filozófiája szerint a nagy napodon egy dolog számít: hogy minden pillanatot megélj, ebben pedig ne korlátozzon semmi, főleg ne a ruhád. A túldíszített, kényelmesnek cseppet sem nevezhető menyasszonyi viseletekkel szemben mutat alternatívát Tereza Jelenová és Iva Burkertová márkája, a SOBJE. Az ODIVI cseh ruhamárka „kishúgaként”