fbpx
Nyomj Entert

Prefab kabin vulkáni kráterek ölelésében

Nyolcvan egykor aktív vulkán körülölelte, lávadombokkal és kráterekkel tarkított tájon, a franciaországi Chaîne des Puys körzetében nyerhet két szerencsés egyetlen euróért minivakációt. Hőlégballonos utazás, napfelkeltejóga és Michelin-csillagos vacsora várja azokat, akik jókor foglalnak majd az Airbnb-n.

Az Airbnb és a Volvic ásványvízmárka közösen szeretnék megünnepelni azt, hogy a pandémia jelenlegi szakaszában szabadabban utazhatunk: ennek keretében a LumiPod nevű prefab kabint a francia Chaîne des Puys-ben állítják fel, és egyetlen euróért adják ki egy szerencsés párnak. A LumiPod különleges, ívelt ablaka páratlan panorámát kínál a tájra, de különleges programcsomaggal is kedveskednek a szerencsés nyerteseknek. A fent felsoroltakon túl a kétnapos tartózkodásba a környező nemzeti park meglátogatása mellett egy vulkántúra is belefér.


A foglalási lehetőség július 19.-én, hétfőn reggel 9 órakor nyílik meg. A szerencsés párnak egy euróért kínálják a szállást és a programokat, de az odautazást saját szervezésben és költségre kell megoldaniuk.

Forrás: Dwell

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük