fbpx
Nyomj Entert

Svájci kozmetikai cég arculata a studio NUR-tól

A Laki Eszter alapította budapesti grafikai stúdió legújabb projektjén keresztül a svájci FEHH kozmetikai cég arculatát ismerhetjük meg. Merüljünk el egy a fenntarthatóság, az egészség és az esztétika jegyében született vizuális arculatban! 


Tiszta tipográfia és kézzel rajzolt részletek fémjelzik a studio NUR tervezői munkáit. Az első tervezői lépésektől egészen a kivitelezés utolsó mozzanatáig az egész folyamatot ők irányítják. Lelkiismeretes tervezőként szenvedéllyel és lelkesedéssel mélyednek el és dolgoznak egy-egy projekten, megismerve a brandek személyes történeteit és motivációit. A tűz és elhivatottság mellyel dolgoznak az általuk képviselt brandek, illetve saját ügyfeleik legnagyobb mozgatórugója is egyben, ez az ami összeköti őket egymással a hazai és nemzetközi projektek során. 

A FEHH alapítóit a fenntarthatóság, az egészség és az esztétika iránti szenvedélyük hozta össze. Kozmetikumaik megalkotásával érzékszerveink széles spektrumát szólítják meg, termékeikkel nem csupán a tapintásunkra és szaglásunkra, de látásunkra is éppen annyira hatással vannak. A brand megálmodói Cecilia Etterlin, Gian Grundböck és Florian Grundböck úgy érezték, a hagyományos szépségápolási termékekből hiányzik az igazi természetes tisztaság. Szakmai hitvallásuk alapján egy kozmetikai készítmény használatának nemcsak hatékonynak, hanem egészségesnek is kell lennie. Ezzel a fókusszal hozták létre saját márkájukat, mely a tiszta szépséget és minimalizmust, valamint a fenntarthatóságot helyezi reflektorfénybe. Termékkínálatukban olyan kozmetikai készítmények kaptak helyet, melyek a legmagasabb minőséget képviselve kívül-belül egyaránt működnek és örömet okoznak használóiknak. 

Amikor a brand alapítói -a stúdió legrégebbi svájci ügyfeleiként- kozmetikumok gyártásával rukkoltak elő, egy percig sem volt kérdéses, hogy a korábbi együttműködések után (Deux Frères Gin, VRMTH) ismét közös projektbe vágják a fejszéjüket. Mind a csomagolás, mind a grafikai arculat az egyszerűséget és a tiszta vonalakat tükrözi. A tervezők, Laki Eszter és Imre Réka olyan vizuális megjelenést teremtettek a brand számára, mely hűen tükrözi annak legfőbb étoszát. 

„A legfontosabb irányelvek a sallangmentes, őszinte minimalizmus és a genderfüggetlenség volt – mesélte Laki Eszter tervező a projektről – Hosszasan választgattuk a színeket és nagyon szeretjük ezt a zuzmó zöld matt flakont.“ 

A brand neve mozaikszó, a Femme Étoile Homme Humain rövidítése, mely egy olyan szépségápolási márkát takar, ami mindenkinek szól. A cél így egy elegáns, de uniszex megjelenés megteremtése volt. A tervezői csapat a tiszta szépség legtisztább formában való vizuális megjelenítésére törekedett. A szenvedélyes designereknek hála a FEHH kozmetikumok olyan külsőt kaphattak, mely tökéletesen képviseli a brand értékeit. 

Fotók: FEHH – ABK/Aladin Klieber

studio NUR | Web | Facebook | Instagram 
FEHH | Web | Instagram 

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük