Tartalomkészítés mesterfokon | Pivo Pod

Tartalomkészítés mesterfokon | Pivo Pod

A Pivo Pod több egy mobiltelefon-állványnál: segítségével szuper felvételeket készíthetsz magadról anélkül, hogy bárkire is hagyatkoznod kellene.

Az új közösségimédia-felületek új tevékenységeket, az új tevékenységek pedig új eszközöket hívnak életre. Így lehet, hogy a Youtube, az Instagram és a TikTok széles körű elterjedésével a mozgóképes tartalomgyártás a fiatalok körében szinte rutinná vált. Az egyedi tartalmak gyakran külső segítség nélkül készülnek – nincs operatőr, csak néhány kreatív ötlet, hogy hogyan érdemes a mobilt időzíteni és megtámasztani, ha saját magunkról akarunk felvételt készíteni.

Ezekre az igényekre reagál a Pivo Pod, egy vezeték nélküli eszköz, amin mobilunkat elhelyezhetjük, és amely segítségével egy kis távirányítóval vagy hangvezérléssel irányíthatjuk a felvétel készítését, a különböző módok közötti váltást és a mobil mozgását is.

A Pivo Podra helyezett mobilod az mozgásodat követve fordul 360 fokban a megfelelő irányba, megkönnyítve ezzel az egyszemélyes műveletet.

A Pivo 2018-ban jelent meg először, azóta folyamatosan zajlik a termék fejlesztése. A kis eszköz közösségi finanszírozással indult az Indiegogo-n, majd 2019-ben iF Design-díjat nyert, azóta töretlen a sikere.

Pivo | Web | Facebook | Instagram | Youtube

továbbiak
Éhes akarok lenni
art

Éhes akarok lenni

Francesco Tonelli, a gasztrofotózás Caravaggioja. Szöveg: Sebestyén László fotográfus Az 53 éves olasz származású, Amerikában élő séfből lett fotográfus képeit nézegetve működik az üzenet: éhes akarok lenni. Egyszerű, letisztult, lényegre törő felvételei egy izgalmas világba kalauzolnak bennünket, amelyben maga az étel ad útmutatást. Fotói rendkívül tiszták, de ugyanakkor valóságosak: remekül
Art Deco Bukarest
architecture

Art Deco Bukarest

Az art deco iparművészeti irányzat hatással volt az építészetre, festészetre, alkalmazott grafikára, szobrászatra és a filmművészetre, de a kor divatját, sajtóreklámjait is meghatározta – az élet minden területére kihatott. Amerikában és több európai országban is elterjedt, de vannak városok, ahol kevésbé ismert jelenléte. Eduard Holban jellegzetes hangulatú fotográfiáival szeretné felhívni a
Hazai. Friss. Független. | PólóNeked
divat

Hazai. Friss. Független. | PólóNeked

Hiányérzetük támadt, ezért egy lelkes grafikusokból álló csapat összeállt, hogy olyan ruhadarabokat alkossanak, amelyeket mindenki szívesen a birtokába venne. Így született meg a PólóNeked. Mutatjuk! A PólóNeked segítségével válogatott hazai grafikusok munkáit szerezhetjük be és viselhetjük magunkon, vagy használhatjuk akár dekorációként. A projekt ötlete Kocsis Csaba tervezőgrafikustól ered, aki később