fbpx
Nyomj Entert

Tradicionális cseh kristály modern arculattal

A globális kristálytrendeket 1845 óta meghatározó, kortárs szellemiségű Bohemia Jihlava új, modern stílusú arculatot kapott. A hagyományos kristálykészítési technikával dolgozó cseh márka vizuális identitását a Matbold kreatív stúdió tervezte.  

A Bohemia Jihlava a múlt értékeit őrzi, miközben alakítja a jelent. A Matbold így egy olyan megjelenést talált ki a márka számára, mely rávilágít elegáns, hosszú múltra visszatekintő vizuális történelmére, de mindezt élénk, lendületes formában teszi.

Határozott arculatot és márkaépítési rendszert gondoltak ki, erőteljes, fekete-fehér megjelenéssel és modern grafikai elemekkel – melyek a többi márkától lényegesen megkülönböztetik a Bohemia Jihlava brandet. Az animációk és videósorozatok készítésével egy rendkívül megragadó interaktív élményt hoztak létre.

A kihívást az eredeti logó megtartása jelentette, pontosabban az új, kortárs rezgést tükröző márkaidentitásba való beépítése. A márkajelzés kerete végül önállóan is megelevenedik, így a logó kiegyensúlyozottan tud illeszkedni a dinamikus arculathoz.

Fotók és videó: Matbold

Bohemia Jihlava | Web
Matbold | Web | Facebook | InstagramBehance

Forrás: Matbold


Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük