fbpx
Nyomj Entert

Új designbolt nyílik augusztusban – pályázat tervezőknek

A KUNSZT! és a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa (VEB2023) közös, nyílt pályázatot hirdet magyar tervezők, designerek és iparművészek számára. A pályázat lehetőséget kínál arra, hogy a kortárs magyar designerek bemutathassák munkáikat a KUNSZT! kínálatában.

Augusztus elején nyílik a KUNSZT!, Veszprém új designboltja, galériája, brunch-bisztró-kávézója és közösségi tere. Az új hely Veszprém központjában, az Óváros téren, a patinás Rosenberg-ház hatalmas saroküzletében lesz. Az alapítók igazi kreatív központot ígérnek, ahol a 2023-as kulturális fővárosban a kortárs design találkozhat a közösségi élményekkel, a balatoni jellegzetességekel és a finom ételekkel. A KUNSZT! nemcsak egy bolt a sok közül: minőségi árukészletet, központi helyszínt, igényes, látványos, a munkákat kiemelő környezetet, értő közönséget, a csoportos megjelenésen túl egyedi bemutatkozási lehetőséget, pop-upot vagy workshopot és komoly figyelmet, illetve nagyon kedvező értékesítési konstrukciót kínál.

A KUNSZT! és a VEB2023 közös pályázatára olyan magyar tervezőket, designereket, iparművészeket várnak, akik egyedi, limitált, kis szériás termékeket alkotnak és munkáikon felismerhető a veszprémi és balatoni kötődés, valamint legalább két éves szakmai múlttal rendelkeznek. Előny, ha exkluzív, máshol még be nem mutatott termékkel jelentkeznek, ha vállalnak tárgyaikhoz kapcsolódó workshopokat és ha a tárgyak az újrahasznosítás és a fenntarthatóség jegyében készülnek.

Pályázni a palyazat@kunsztveszprem.hu e-mail címre küldött szakmai önéletrajzzal és fényképes termékportfólióval lehet június 30.-a, szerda éjfélig. További részletekért kattintsatok a KUNSZT! weboldára.

KUNSZT! | Web | Facebook | Instagram
VEB2023 | Web | Facebook | Instagram

Forrás: sajtóközlemény

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük