Ukrán étrendkiegészítő márka arculatát gondolta újra az Orchidea Agency

Ukrán étrendkiegészítő márka arculatát gondolta újra az Orchidea Agency

Egy étrendkiegészítő-termékcsalád létrehozásánál elsődleges szempont a legjobb minőségű összetevők felhasználása. A csomagolásra azonban sokszor már kevesebb figyelem jut, pedig egy ütős arculat megalkotása nemcsak az eladások számát, de az adott brand népszerűségét is növelheti.


Így történt ez az ukrán Perla Helsa elnevezésű, étrendkiegészítőket forgalmazó márka esetében is, akik az Orchidea Agency kreatív csapatát bízták meg termékeik megjelenésének újragondolásával. A nyersanyagok beszerzésére és a progresszív formulák kifejlesztésére nagy hangsúlyt fektető vállalat eredetileg a csomagolásait házilag készítette, a tervezés során pedig nem követtek olyan irányelveket, melyek marketing szempontból is fontosak lehetnek.

Mivel a kapszulákat kilencven százalékban nők vásárolják, ráadásul vegyes korosztályból, így egy változatos közönséget kellett a design segítségével megszólítani. Éppen ezért a pakkok színét a sokféleség jellemzi: a pasztell alapot mindig egy erősebb, vibrálóbb árnyalat egészíti ki, az összhatás mégis harmonikus és ízléses marad. A márka ismertetőjegyének a kagylót és benne az ezüstösen csillogó, messziről is könnyen észrevehető gyöngyöt választották, mely a pirulák megjelenésére is utal. A gyermekeknek szánt készítmények esetében is ezt a vonalat szerették volna követni, viszont itt állatokat ábrázoló illusztrációkkal is találkozhatunk. A logó minden termék esetében az alsó sarokba került, így adva egységet és összhangot a hetvenes évek hangulatát megidéző kompozíciónak.

Fotók: Akim Karpach

Perla Helsa | Web | Facebook | Instagram
Orchidea Agency | Web | Facebook | Instagram

Forrás: Behance, Medium

továbbiak
Orvostechnikai- és horgászeszköz is nyert idén Magyar Formatervezési Díjat
branding

Orvostechnikai- és horgászeszköz is nyert idén Magyar Formatervezési Díjat

Átadták a Magyar Formatervezési Díjat és a Design Management Díjat, a nyertesek és legjobb pályázók műveit a Néprajzi Múzeumban állítják ki október 7. és 30. között. A Budapest Design Week nyitóeseményén immár hagyomány, hogy kiosztják a magyar designszakma két fontos elismerését, a Magyar Formatervezési Díjat és a Design Management Díjat.
Litván asszonyok és a fenntartható divat – hamar a kedvencünk lett a The Knotty Ones
business

Litván asszonyok és a fenntartható divat – hamar a kedvencünk lett a The Knotty Ones

A The Knotty Ones története olyan, mint egy modern népmese: három egykori kollégiumi szobatárs, Akvilė, Danutė és Sandra elhatározták, hogy szeretnének valamit tenni annak érdekében, hogy szeretett hagyományaikat népszerűsítsék. A márka viszont amellett, hogy a litván kulturális örökséget önti modern formába, nagyon fontos társadalmi üzenetet is hordoz. Annak érdekében, hogy
Ruházati kollekcióval bővül az YKRA
branding

Ruházati kollekcióval bővül az YKRA

Új kollekcióval üdvözli az őszi szezont az YKRA – ezúttal viszont már nemcsak a hátizsákok között válogathatunk, hanem ruhatárunkba is csempészhetünk új darabokat a magyar márkától. Lakatos Balázs, a márka alapítója elmondása szerint a tavaly tíz éves brand régóta dédelgetett álma egy ruhakollekció megvalósítása. A frissen debütált YKRA APPAREL kollekcióról Balázzsal