Ukrán étrendkiegészítő márka arculatát gondolta újra az Orchidea Agency

Ukrán étrendkiegészítő márka arculatát gondolta újra az Orchidea Agency

Egy étrendkiegészítő-termékcsalád létrehozásánál elsődleges szempont a legjobb minőségű összetevők felhasználása. A csomagolásra azonban sokszor már kevesebb figyelem jut, pedig egy ütős arculat megalkotása nemcsak az eladások számát, de az adott brand népszerűségét is növelheti.


Így történt ez az ukrán Perla Helsa elnevezésű, étrendkiegészítőket forgalmazó márka esetében is, akik az Orchidea Agency kreatív csapatát bízták meg termékeik megjelenésének újragondolásával. A nyersanyagok beszerzésére és a progresszív formulák kifejlesztésére nagy hangsúlyt fektető vállalat eredetileg a csomagolásait házilag készítette, a tervezés során pedig nem követtek olyan irányelveket, melyek marketing szempontból is fontosak lehetnek.

Mivel a kapszulákat kilencven százalékban nők vásárolják, ráadásul vegyes korosztályból, így egy változatos közönséget kellett a design segítségével megszólítani. Éppen ezért a pakkok színét a sokféleség jellemzi: a pasztell alapot mindig egy erősebb, vibrálóbb árnyalat egészíti ki, az összhatás mégis harmonikus és ízléses marad. A márka ismertetőjegyének a kagylót és benne az ezüstösen csillogó, messziről is könnyen észrevehető gyöngyöt választották, mely a pirulák megjelenésére is utal. A gyermekeknek szánt készítmények esetében is ezt a vonalat szerették volna követni, viszont itt állatokat ábrázoló illusztrációkkal is találkozhatunk. A logó minden termék esetében az alsó sarokba került, így adva egységet és összhangot a hetvenes évek hangulatát megidéző kompozíciónak.

Fotók: Akim Karpach

Perla Helsa | Web | Facebook | Instagram
Orchidea Agency | Web | Facebook | Instagram

Forrás: Behance, Medium

továbbiak
Virtuális showroom a metaverzumban | Budapest Fashion & Tech Summit
east

Virtuális showroom a metaverzumban | Budapest Fashion & Tech Summit

Negyedik alkalommal szervezi meg a Budapest Fashion & Tech Summit nemzetközi szaktekintélyeket megszólaltató divatipari konferenciát a Magyar Divat & Design Ügynökség. A 2021-es rendezvény a fenntarthatóság, a tudásmegosztás, a kulturális örökség, valamint az e-kereskedelem és a megváltozott fogyasztói szokások szemszögéből közelíti meg és mutatja be a divatipar jövőjét. Idén a rendezvény a
Az oda-visszahatás anatómiája | Leaving the city 1. rész
art

Az oda-visszahatás anatómiája | Leaving the city 1. rész

Autóval érkezünk Nagykovácsiba: már messziről észrevesszük a ház egyik jellegzetes részletét, a „kis tornyot”, amelyet égetett vörösfenyő borít. Kelet, a svájci fehér juhászkutya barátságosan fogad bennünket a kapunál. Itt él Fenyvesi Zsófi képzőművész és grafikus, a Szikra Mező művészeti vezetője, a Phylia Studio alapítója. A csodás faház nemcsak ígéri a