Valóság új megvilágításban | Sebestyén László

Valóság új megvilágításban | Sebestyén László

Három hónap telt el idő nélkül. Szinte kizárólag a napszakoknak megfelelően alakuló, menedéket nyújtó lakásodban ábrázolódó árnyékok adtak kapaszkodót abban, mikor mit kellene épp csinálnod. Csak az itt, csak a most. A látótér faltól falig szűkült – te, a tárgyaid sokszögletében. Új fókuszok egy végletekig leegyszerűsített élet mélységélességében.

Ahogy a kis fekete jegyzetfüzetben, Sebestyén László fotográfus a mindennapokban is nyitott egy tiszta, fehér lapot a karantén idején. „Quarantine things” című sorozatában az új értelmet nyert maszk, gumikesztyű és kézfertőtlenítő mellett olyan tárgyakat sorakoztat fel, mint a könyv, kávékapszula, WC-papír és PS-kontroller. Kamerája műtőasztalán részletekbe menően boncolgatja friss jelentésüket. Hétköznapi valóságunk egy teljesen új megvilágításban.

Sebestyén László | Web | Facebook | Instagram

továbbiak
Cseh design a Costa Rica-i dzsungelben_03
architecture

Cseh design a Costa Rica-i dzsungelben_03

Tündérmesébe illő látképet varázsolt a Playa Hermosa-i dzsungelbe, két luxusvilla közé az Archwerk építésziroda. Cseh design a Costa Rica-i dzsungelben, harmadik rész. Az Art Villas Resort [https://artvillas.com] két, monolitikus luxusvillája után a meglepetés erejével hat a komplexum harmadik szelete. Az Atelier Villa [https://hypeandhyper.com/cseh-design-a-costa-rica-i-dzsungelben-atelier-villa/] és az
iPodnak álcázhatod Apple-órád ezzel a tokkal
tech

iPodnak álcázhatod Apple-órád ezzel a tokkal

Hihetetlen, de ma már oldschoolnak számít az iPod. Akinek hiányzik, és nosztalgiázna, annak mutatjuk a megoldást. És kezdetben volt az iPod – na jó, annyira nem kezdetben, hiszen az első generációt 2001-ben dobta piacra az Apple. Mégis, az iPod volt az a készülék, amelyből kinőtt az iPod Touch, majd az iPhone.
Merész grafikát kapott a hagyományos japán halászhajó
design

Merész grafikát kapott a hagyományos japán halászhajó

Játékos designnal gondolt újra egy japán tonhalhalász hajót a Nendo tervezőiroda, hogy enyhítse a flottán uralkodó stresszt. Lehet, hogy elsőre az ellenkezőjét gondolnánk, de a tonhalhalászat sem  stresszmentes munka. Hogy kiszúrják a tonhalakat, a halászoknak egy hónapot kell megfeszített munkával a hajón tölteniük. Egyhuzamban ennyi időt a vízen tölteni mentálisan