Virágba borult fehérneműk | Le Petit Trou x Reserved

Virágba borult fehérneműk | Le Petit Trou x Reserved

A Reserved és a lengyel márka, a Le Petit Trou (amiről már mi is beszámoltunk) egyesítették kreatív erőiket, és egy olyan kapszulakollekciót álmodtak meg, amely főszereplői a különleges fehérneműk. Mi a kollekció üzenete? Kényeztesd magad apró dolgokkal, amik örömet szereznek, mint például a gyönyörű fehérneműk.


A kollekció koncepciója a nőiességből fakadó életöröm és annak mindennapi megerősítése. A fehérneműt sokszor titokzatosság övezi, a ruhák alá van rejtve, és csak időről időre ad hírt a jelenlétéről. Pedig hatalmas lehet az ereje: növelheti az önbizalmunkat vagy javíthatja a hangulatunkat. „Egy Le Petit Trou nő számára a fehérnemű ugyanolyan fontos, mint a ruha. Szereti önmagát és a divatot, és tisztában van azzal, hogy a fehérnemű megvásárlásával önmagát kényezteti, ez az ő nagy ereje" - mondja Zuza Kuczyńska, a márka alapítója. „Nagyon boldog vagyok, hogy a Reserveddel együtt sikerült átültetnünk a Le Petit Trou stílusunk DNS-ét a közös kollekcióinkba. Remélem, hogy az eredmény mind a Reserved, mind a Le Petit Trou ügyfeleinek tetszeni fog" – teszi hozzá.

A Le Petit Trou x Reserved fehérneműk ötvözik a romantikát, a gondtalanságot, a női test szépségének felfedezését és a divattal való játékot. A kollekció darabjai pasztell árnyalatokban, kedves mintákkal pompáznak, a melltartókat és a bugyikat puha fodrok díszítik. Jelen van az a jellegzetes szabásminta, amelyből 2014-ben a Le Petit Trou egész története elindult, vagyis az apró kis kivágás minden bugyitípusban.

A kampányképeket és a videóanyagot a spanyol fotós, Coke Bartrina készítette, a modell pedig Nuria Val volt. A lágy napfénnyel teli képek tökéletesen passzolnak a Le Petit Trou hangulatához: laza, nyugodt és érzéki. A fotózás helyszíne Katalónia volt.

A Le Petit Trou x Reserved fehérneműk és pizsamák XS-től XL méretig, a ruhák pedig XS-től L-ig kaphatóak. A kollekció elérhető a kiválasztott üzletekben, webshopban és a Reserved alkalmazásban.


Le Petit Trou | Web | Facebook | Instagram

Reserved | Web | Facebook | Instagram


Forrás: Sajtóanyag

továbbiak
Agykutató és művész találkozása a galéria falán
lifestyle

Agykutató és művész találkozása a galéria falán

Mi a hasonlóság az emberi agy és a városok, a sejtek és a városlakók között? Hogyan magyarázhat meg egy hétköznapi városi fotó biológiai jelenségeket, és hogyan lehet absztrakt művészeti eszközökkel megmutatni az agy fejlődését? A budapesti K11 Laborban látható Biophilia című kiállítás Barabási Dániel agykutató és Csizik Balázs fotográfus közös
Miért szereti Kína a konzervatívokat?
strategy

Miért szereti Kína a konzervatívokat?

A nyugati konzervatívok és a kínai marxisták egyetértenek abban, hogy minden társadalmat, és különösen az egészséges társadalmakat az integrált, holisztikus kultúra tartja össze. Mi hozza össze a két politikai oldalt, és miért szeretik a kínai értelmiségiek Samuel Huntingtont? Interjú Dr. Eric Hendriks-Kimmel. Dr. Eric Hendriks-Kim holland szociológus, aki Kína globális
A krízishelyzet Közép-Európa természetes állapota
strategy

A krízishelyzet Közép-Európa természetes állapota

Szakértők vitatkoztak a közép-európai együttműködés lehetséges jövőjéről. Koporsóba zárták a Visegrádi Négyeket? Ott voltunk, megírtuk! A beszélgetés résztvevői: Piotr Bajda, az Európai Tanulmányok Tanszék vezetője, Stefan Wyszyński Bíboros Egyetem; Dorin-Mircea Dobra, a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Európai Tanulmányok Karának professzora; Dobrowiecki Péter, kutatási vezető, Magyar-Német Európai Együttműködési Intézet. Nehéz időket élünk, a