fbpx
Nyomj Entert

Wendy Morrison keleti ihletésű Pink Moon szőnyege a S/ALON BUDAPESTEN

Idén szeptember 24-26. között rendezik meg a S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállítást, így három napra ismét egybefüggő bemutatóteremmé alakul a Budapest Aréna. A látogatók Wendy Morrison egyik lenyűgöző alkotását, a Pink Moont is megcsodálhatják, melyet a skót művész a S/ALON BUDAPEST tervezői pályázatának győztes munkájához ajánlott fel.

Wendy Morrison a divat világában szabadúszóként töltött évei után egy skót szőnyeggyárban tett látogatás hatására esett szerelembe a szőnyegek és fonalak csodálatos világával. Bár kétségtelen, hogy Skócia is nagy benyomást tett művészetére, azonban a Kelet történelmi kultúráiban talált rá valódi inspirációjára. Egzotikus mintái és élénk tónusai kézi csomózású nepáli szőnyegeken foglalnak helyet, olyan darabokat életre keltve, melyek térszervező ereje vitathatatlan. Idén a S/ALON BUDAPEST tervezői pályázatának központi témáját a maximalista szőnyegek szolgáltatták, a felhívásra számos formabontó pályázati munka érkezett. Győztesként Morrison a Zestilo pályamunkáját választotta ki, így a belsőépítészeti stúdió által megálmodott enteriőrbe fog bekerülni Pink Moon névre keresztelt szőnyege.

A design szerelmesei szeptember 24. és 26. között a S/ALON Budapest Lakástrend Kiállításon csodálhatják meg a Pink Moont és a Zestilo által tervezett enteriőrt.

Forrás: sajtóközlemény

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük