fbpx
Nyomj Entert

A napsütötte tengerpart idilli világát idézi a lengyel DOBRO ékszermárka arculata

Egy ékszer több szempontból is fontos lehet számunkra: kötődhet hozzá kedves emlékünk, eszünkbe juthat róla egy rendkívüli alkalom vagy egy különleges élmény, de fel is dobhatjuk vele megjelenésünket a szürke hétköznapok során. A kézzel készült, egyedi ékszerek pedig csak még értékesebb kincseknek számítanak gyűjteményünkben, hiszen ezekre a sokszor extravagáns, részletesen kidolgozott darabokra kivételes műalkotásokként is tekinthetünk. Így van ez a lengyel DOBRO aranyműves manufaktúra esetében is, ahol a mesés ékszerek mellé egy lenyűgöző arculat is párosul!

Kasia Dobrowolska, a márka alapítója egy igazi szenvedélyes művész, akit leginkább az utazásai inspirálnak, így a napfény és a különböző természeti motívumok gyakran visszaköszönnek a klasszikus aranyműves technikával készített nyakláncain, fülbevalóin és gyűrűin. A párját ritkító módszer olyan fáradságos és aprólékos folyamatokat foglal magában, mint a viaszba vésés vagy a tükörfényezés, melyek még értékesebbé teszik ékszereit.


A finom formavilággal rendelkező és a végletekig visszafogott kollekció eleganciát, valamint kifinomultságot sugall, ezt pedig a termékek csomagolása is tükrözi. Az Unifikat Studio által megálmodott arculat varázsa a minimalista részletekben rejlik: a pasztell árnyalatok; a háttérben felbukkanó idilli, napfényben úszó, homokos tengerpart; az ízléses és egyszerű tipográfia; valamint a kék-fehér színek kombinációja harmonikus és egyben letisztult megjelenést alkot.


DOBRO Jewellery | Web | Facebook | Instagram
Unifikat Studio | Web | Facebook | Instagram

Forrás: Behance

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük