fbpx
Nyomj Entert

Amikor a teraszbútor lesz a kerti parti főszereplője — megérkeztek a Home of Solinfo kültéri bútorai

Legutóbb a dán VIPP konyhákról érkezett hír a Home of Solinfo háza tájáról, a tavasz beköszöntével azonban újabb termékekkel, teraszbútorokkal jelentkeztek. A VIPP kültéri bútorait a világon először a magyar üzlet mutatja be, és a Hay legfrissebb darabjait is kizárólag itt tekinthetik meg a magyar vásárlók.

A VIPP outdoor collection teakfa, alumínium és kerámia felhasználásával készült, karcsú, légies vonalvezetéssel, hamisítatlan dán designnal. A kifejezetten közös, kültéri étkezéshez, partikhoz megálmodott székek és asztal, valamint a pihenéshez, kényelmes olvasáshoz kitalált lounge vonal is elérhető a Home of Solinfonál.

A HAY palissade collection bohémabb, kávézós hangulatot idéz. A színterezett fém felület strapabíró, rozsdataszító, és jól bírja az UV-sugárzást is. Kialakításuknak köszönhetően egy nagyobb vihar után is elég csak szárazra törölni őket, vagy megvárni, míg leszáradnak a vízcseppek. Kisebb és nagyobb udvarokra, teraszokra, medence mellé is jól passzolnak. Időtlen vonalvezetésüknek, felsőkategóriás tervezésüknek és anyaghasználatuknak köszönhetően mind a VIPP, mind a HAY teraszbútorai hosszú távú befektetések.


Fotók: Home of Solinfo, Dombóvári Judit

Home of Solinfo | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük