fbpx
Nyomj Entert

Az Adidas x Gucci együttműködéshez 80-as évek ihlette fitnesz katalógus készült

A sokakat megdöbbentő együttműködést három hónappal ezelőtt már láthattuk a luxusház 2022-es őszi kifutóján, a partnerséget most pedig hivatalosan is bemutatták egy Carlijn Jacobs által fotózott lookbookban, a végeredmény pedig pont olyan ütős, mint ahogyan azt a divatvilág várta. 

A kreatív igazgató, Alessandro Michele tervezte kollekció mellé egy nem mindennapi lookbook is készült, melynek inspirációját 80-as évekbeli archív katalógusokból merítette. A hiteles végeredményhez nem csak a beállított drámai pózok hozták meg a sikert, számos cipőfazon – például a Gazelle – a 80-as években népszerű lábbeli volt, és számos anyagrészlet a bársonytól és velúrtól a kígyóbőrig, a merész mintákon, a jazzes betűtípusokon át és még sok minden más is megtalálható a lookokon, melyek visszarepítenek ehhez az energikus korszakhoz.


A sportruházati óriás és a világ egyik legnépszerűbb luxusmárkájának egyesülése nem újdonság – az Adidas korábban a Pradával, míg a Louis Vuitton a Nike-val és a Supreme-mal dolgozott együtt.

Az Adidas x Gucci kollekció megjelenése 2022. június 7-én várható bizonyos Gucci boltokban, pop-up üzletekben, online a Gucci webhelyén, valamint az Adidas CONFIRMED alkalmazásban, ahol továbbiak is megjelennek majd. 

Forrás: hypebeast

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük