fbpx
Nyomj Entert

Az ASRV bemutatja a világ első aktív ruházatát, mely a NASA által jóváhagyott technológiával készül

A jövőbeli textíliákra fordítva a hangsúlyt, az ASRV műszaki sportruházati márka beépítette legújabb kollekciójába az Outlast®-t, a NASA által kifejlesztett hőszabályozó anyagot, mely megvédi az űrhajósokat az űr extrém körülményeitől. A márka új aktív ruházati kollekciója hőadaptív előnyöket biztosít a nagy teljesítményű alaprétegekben a sportolók számára.

Az ASRV esetében a használhatóság kéz a kézben jár a hordhatósággal. A NASA Outlast®-jával együttműködve a márka folytatja a futurisztikus, határokat feszegető textíliák iránti kutatását – ezúttal az űrből vett utalásokat. Az Outlast® Thermocules-t használ, amely proaktívan elnyeli, tárolja és átalakítja a hőtermelést. A ruházatra alkalmazva az Outlast® kalibrálja a magból származó hőt, hogy fenntartsa a kiegyensúlyozott mikroklímát intenzív és dinamikus teljesítmény közben, ami bizonyítottan 48%-kal csökkenti a verejtéktermelést. Ellentétben az ismert nedvességelvezető és hőszabályozó technológiákkal, az Outlast® az egyetlen textil, amelyet Certified Space Technology™ minősítéssel ismernek el, és az ASRV az első márka, amely a NASA által jóváhagyott technológiát alkalmazza a fitneszruházatra.


A közelmúltban keringő posztapokaliptikus divattrendek nagyrészt megerősítették, hogy a fogyasztók minden eddiginél jobban vonzódnak a városi környezetből sportos környezetbe áttérő ruhákhoz. Az ASRV elkötelezettsége az innovatív, teljesítménynövelő textíliák fejlesztése iránt, az alkalmazkodó ruházat iránti fogyasztói igényekkel párhuzamosan fejlődik, és új precedenst teremt az aktív ruházat jövője számára.

Forrás: hypebeast

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük