fbpx
Nyomj Entert

Az öntudatosság szeretet – elindult a Company of Life

A legtudatosabb önmagunk iránti törekvés hívta életre a ma induló Company of Life online magazin és webshopot, mely élvonalbeli és világhírű termékkínálatával a kompromisszumoktól mentes, minőségi értékrendet fogja támogatni az élet különböző területein. A márka induló kampányában ismerős szereplők is feltűntek, akik a hétköznapi életük tudatos pillanatairól és annak magabiztos megéléséről meséltek, ezzel inspirálva a kamera másik oldaláról figyelőket.


A frissen debütáló online magazin és piactér mindenre hoz egy okos és tudatos megoldást, mellyel megkönnyíthetjük, és igazán áramlóvá tehetjük a mindennapokat. A Company of Life magazinjának hasábjain a szépségápolás, egészség, étkezés és háztartás fókuszával készülő cikkek olvashatók, professzionális szakemberek közreműködésével. A webshop virtuális polcain pedig nem kisebb márkák debütálnak itthon elsőként mint a Fenty, a lengyel Kiré Skin, a borsó alapú Sproud tejek, a The Vurger Co. 100%-ban vegán termékei és az Attitude háztartási márka is.

A webshop termékei Magyarország teljes területére megrendelhetők. A kiszállított termékek összekészítése és csomagolása szintén környezettudatosan zajlik. A csomagoló- és térkitöltő anyagok biológiailag lebomlók, így környezeti terhelés nélkül elhelyezhetők a kommunális hulladékban vagy komposztban.

A hétköznapok tudatos megélését és a magabiztos, kompromisszummentes értékrend kialakítását a Company of Life induló kampányában Magyarországon ismerős szereplők is hirdetik. Feltűnik a csengő hangú Odett, valamint Kaptay Annamari és Ian O’Sullivan powercouple is, az egészségtudatosság nagyköveteként pedig Budavári Fülöp oszt meg néhány magvas gondolatot.

Company of Life | Weboldal | Instagram | Facebook

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük