Bájosan geometrikus | Jess Gasztrobar

Bájosan geometrikus | Jess Gasztrobar

A BIANCOEBIANCA lakberendezési stúdió koncepciója a temesvári Jess bárra egy Wes Anderson színpalettájában tündöklő, játékos és geometrikus formákkal teli tér kialakítása volt.

A bár három részre osztott terének minden szegmensében más hangulata van, a végeredmény mégis esztétikus és izgalmas, összhangot sugárzó hely lett.

A Jess kék zónája például teljesen monokróm terület, ami önmagában merész ötlet, de a szín árnyalatainak játékával és geometrikus formák használatával egyedi atmoszféra született meg, melyet a babarózsaszín mellett egyéb pasztellszínek törnek meg olykor.

Az erős színek mellé karakteres formák is társultak, melyek az egész helyiségben visszaköszönnek az egészen apró részletekben is, bútorok és kiegészítők terén egyaránt.

BIANCOEBIANCA | Web | Facebook | Instagram

továbbiak
Történelem ihlette címke | Zbojnícka
branding

Történelem ihlette címke | Zbojnícka

Íme, egy szlovák gyümölcspárlat, amelynek vizuális elemei nemcsak sajátos karaktert adnak az italnak, de a szlovák kultúrát és tradíciót is bemutatják! A sajátos hangulatú címketervet a cseh AMOTH designstúdió készítette. A hasonló termékek vizuális megjelenésében általában a párlat fő összetevője kerül a középpontba valamilyen karakteres tipográfiával társítva, de az AMOTH
Különleges kollekciókkal ünnepli századik születésnapját az Alessi
design

Különleges kollekciókkal ünnepli századik születésnapját az Alessi

Az Alessi idén tizenkét új kollekciót mutat be, melyek olasz designerlegendák termékeiből, például Alessandro Mendini, Ettore Sottsass és Philippe Starck munkáiból inspirálódtak. A főként rozsdamentes acélból készült Alessi háztartási termékek játékos formavilágukról és színes részleteikről váltak híressé – elég csak Philippe Starck Juicy Salif citromfacsarójára vagy Alessandro Mendini antropomorf dugóhúzójára gondolnunk.
Így tenné környezetkímélőbbé a mélytengeri bányászatot a BIG
tech

Így tenné környezetkímélőbbé a mélytengeri bányászatot a BIG

A Bjarke Ingels Group (BIG) stúdió a The Metals Company számára tervezett gyárat, illetve bányászathoz szükséges eszközöket és hajókat. A szárazföldi területek lelőhelyeinek kiaknázását követően a mélytengeri bányászat lehetőségeit (és kárait) mérlegelik a cégek. A tenger mélyéről kitermelhető fémek (például nikkel, kobalt, réz vagy mangán) nagy mennyiségben szükségesek az elektromos