fbpx
Nyomj Entert

Barna-zöld arculatot kapott az ukrán Laskarda cipőmárka | Dmytro Khrunevych

Dmytro Khrunevych, a Kijevben élő grafikus többek között márkaépítési és csomagolási koncepciók megalkotásával foglalkozik – legutóbb az ukrán Laskarda bőrcipőmárkalánc vizuális identitását dolgozta ki. 

A tervező a projektjeiben végzett koncepciófejlesztéseket jellemzően merész elemekkel, illetve stílusos tipográfiával közvetíti, nem mellőzve az erős kontrasztokat és színeket. Az egységesség és a felismerhetőség jelenti a sikert, ezért kiemelten figyelembe veszi a célcsoportot, a piaci pozicionálást és minden olyan részletet, ami az eredményességhez szükséges lehet. 

A Laskarda szlogenje egyrészt az általuk nyújtott kifogástalan minőséget és szolgáltatást hangsúlyozza, másrészt a márka fő kereskedelmi termékére utal – ebből merített inspirációt. „Minden nyom azzal kezdődik, hogy a cipő egy bizonyos ponton érintkezik a talajjal, és azzal a pillanattal ér véget, amikor az ember felemeli róla a talpát. Ezek a pontok (körök) az identitás kulcsfontosságú elemei” – meséli a grafikus. 

Ennek mentén a lekerekített sarkok és a kör alakú formák a branding egészében visszaköszönnek, így a modern, sans serif típusú logóban is. A fő színeket illetően pedig a barnára és a zöldre esett a választás, melyek a termék fő anyagának, a bőrnek az autentikus és természetes eredetét jelképezik.


Fotók: Artur Verkhovetskyi

Dmytro Khrunevych | Behance | Instagram
Laskarda | FacebookInstagram

Forrás: Design & Paper 

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük