fbpx
Nyomj Entert

Bőröndbarát viseletek a J’amemme x Have A Rest közös kollekciójában

A J’amemme és a Have A Rest ukrán márkák kollaborációjából született pasztellszínű kollekcióval búcsúztatjuk a nyarat. Mutatjuk!

A Have A Rest márkát már korábban is bemutattuk a Hype&Hyper hasábjain: Alina Dolinina alapítót az utazás iránti szenvedélye inspirálta a márka létrehozására, ami az innovatív, smart bőröndjeiről és bátor színeiről vált ismertté. A márka korábban is működött már együtt ukrán tervezőkkel: ezúttal a különös, építészeti sziluettek által isnpirált J’amemme demi-couture márkával közösen alkottak új ruhakollekciót.


Alina Dolinina és Julie Yarmoliuk tervezők

A színes, puha és könnyű préselt pamutból készült ruhadarabok a Vilna (jelentése szabadság) elnevezést kapták: az egyes darabok laza sziluettjei pedig mind kényelmes viseletnek bizonyulnak utazásaink során. A kollekció részeként túlméretezett blézer, ing, crop top, rövid- és hosszú fazonú nadrág, valamint egy táska közül is válogathatunk.

Julie Yarmoliuk és Alina Dolinina a jelenlegi ukrán-orosz konfliktusra reagálva igyekeztek egy olyan kollekciót létrehozni, ami hozzáadott értékkel bír: a két tervező a kollaboráció ruhadarabjaiból származó bevétel 10%-át a Masha Alapítványnak ajánlja fel – egy jótékonysági szervezetnek, amely nőkről, gyermekekről és idősekről gondoskodik. A Vilna kollekció darabjai a J’amemme és a Have A Rest márka webshopjában is egyaránt elérhetők.

Have A Rest | Web | Facebook | Instagram
J’amemme | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük