Fenntartható és funkcionális – íme az Odu új termékei

Fenntartható és funkcionális – íme az Odu új termékei

Szülővé válni csodálatos, ám nehézségekkel tarkított út – ennek egy szegmensét teszi egyszerűbbé a Budapesten található Odu bababolt, amely a kínált termékeivel nemcsak a gyerekeket, hanem a szülőket is egy új világba repíti.

Az Odu missziója, hogy már-már a nulladik perctől segítséget nyújtson a leendő szülőknek, mindezt pedig a legkülönbözőbb eszközökkel, többek között játékokkal, ruházati cikkekkel, és nem mellesleg bútorokkal teszi – utóbbiból több olyan márkát is forgalmaz, amelyek nemcsak esztétikusak, de kifejezetten funkcionálisak is, ezek közül mutatunk párat.

Prominens példája mindennek az úgynevezett Lorena Canals – a márka neve mögött az első mosható szőnyeg megalkotása áll, azt pedig felesleges részletezni, hogy mindez miért lehet életbevágó innováció a kisgyermekes szülőknek. A márka a divatos, és egyben játszi könnyedséggel tisztítható szőnyegek megalkotása során elkötelezett a fenntarthatóság mellett.

Az inkább a szülőknek kedvező mosható szőnyegek mellett a Nobodinoz termékei már inkább a gyerekek fantáziáját váltják valóra: a francia-spanyol márka prémium minőségű, tartós, akár több generáción át használható termékeket állít elő. A kínálat sokszínű – a Nobodinoz bútorokat, dekorációt, tárolókat, ágyneműt és játékokat is árusít, ezek előállítása során pedig ugyancsak szem előtt tartja a fenntarthatóságot. A gyerekek számára bizonyosan legizgalmasabb termékük a bunkizásra tökéletesen alkalmas, és a szőnyegekből összetákoltnál kétségtelenül esztétikusabb gyereksátor.

Nobodinoz sátor

Gyermekkorban ugyancsak kifejezetten fontos szereppel bírnak a fények és a színek, ám ezek szülői szemmel olykor aligha esztétikusak. Erre nyújt megoldást a Little Lights – a családi vállalkozásként működő márka termékei egytől egyig kézzel és egyedileg készítettek Lengyelországban. A különböző, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt szemet gyönyörködtető Little Lights termékek diszkréten világító, és ezerféle formában tündöklő darabjai bármely gyerekszoba tökéletes kiegészítői lehetnek.

Little Lights világító dinoszaurusz

Az Odu a felsoroltakon kívül egyéb márkák és termékek sokaságát kínálja, szem előtt tartva a fenntarthatóságot, a tartósságot, valamint egy olyan megjelenést is, amely a gyerekek mellett a szülőknek is kedvez.

továbbiak
„Küldetésünk, hogy az emberek jobban megértsék egymást” | Kvalitný Slang
lifestyle

„Küldetésünk, hogy az emberek jobban megértsék egymást” | Kvalitný Slang

Red flag, liter, vidlibus. Lehet, hogy valakinek egyértelmű a jelentésük, míg mások meglepődnek, hogy egy elsőre ismerősen csengő szót nem tudnak az adott szövegkörnyezetben értelmezni. Ráadásul olyan szó is megütheti a fülünket, amit életünkben nem hallottunk még. A szlengek változatos világa olykor kifürkészhetetlen, de nagy szerencsénkre akadnak olyanok, akik kreatív
A valóság képei és a fantázia alkotásai | Régiós kiállításkörkép: 2023 tavasz
lifestlye

A valóság képei és a fantázia alkotásai | Régiós kiállításkörkép: 2023 tavasz

Lett csendéletek, úttörő lengyel szobrászat és cseh sajtófotók – mutatjuk, melyik kiállításokat érdemes megnézni idén tavasszal, amelyek közép-kelet-európai alkotók munkáit mutatják be a régióban, illetve azon túl. Re-encounter: The Art Collection of Yakov Rubinstein A Varsóban született Jakov Rubinstein (1900–1983) az egyik legkorábbi szovjet műgyűjtő volt. Bár a gyűjteményének a
Hollywoodi hírességekkel, az ukrán háború elemzésével és régiós filmekkel zajlott a 2023-as Berlinale
lifestyle

Hollywoodi hírességekkel, az ukrán háború elemzésével és régiós filmekkel zajlott a 2023-as Berlinale

Kristen Stewart, Steven Spielberg, Bono és még Zelenszkij is tiszteletét tette a 2023-as Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol Sean Penn háborús dokumentumfilmje mellett több régiós alkotás is debütált. Bár a Berlinale kissé kevésbé glamúros, mint mediterrán testvérei, Cannes és Velence, Hollywoodtól való függetlensége okán szakmai presztízse talán a legnagyobb az európai