fbpx
Nyomj Entert

Hamarosan startol a Zlin Design Week Conference!

Izgalmas előadók és inspiráló előadások várják a cseh Zlin Design Week keretein belül megrendezett konferencia résztvevőit 2022. május 9-én. A konferencia idei mottója: DESIGN THAT HELPS.

Az előző években a ZDW konferenciák főleg a design és a marketing kapcsolatát tárták fel, idén azonban az emberi szükségletek, igények és a termékek társadalmi és környezeti hatásai kerülnek majd fókuszba. Előad például a Helen Gamlyn Centre for Design vezetője és az inkluzív design egyik innovatív alakja, Rama Gherrawo, illetve Mariana Chytilová is, aki ugyancsak a hozzáférhetőség és az inkluzív design területén kutat. A konferencia, amit Zlínben tartanak, a Design and Architecture Norway és a Creative Prague együttműködésében valósul meg, az EHP és a norvég EEA alapítványok támogatásával.

A design, ami segít és ami mindenkiért van. Így tudnám a legjobban leírni az idei év ZDW konferenciáját, ami tényleg mindenkit vár. Mozgáskorlátozottak és hallássérültek is látogathatják majd, akiknek jelnyelvvel fognak közvetíteni mindent, ami az előadáson elhangzik.” – mondja Iveta Klúčiková, az egyik szervező.

A Zlin Design Week május 6-13. között várja a konferenciával, kiállításokkal és egyéb programokkal a látogatókat. A jegyek elsőkörös vásárlására március 30-ig van lehetőség ezen a linken keresztül.

Zlin Design Week | Web | Facebook | Instagram

Forrás: Sajtóközlemény

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük