fbpx
Nyomj Entert

HIGHLIGHTS | A tejkultusz

Talán nem is tudjuk már miért, és honnan ered a tejfogyasztás szokása, de a gépi tejfeldolgozás korára világszerte elterjedt itallá vált. Bár ma már az ital kiváltásán munkálkodik a társadalom egyre nagyobb része, most is készülnek figyelemre méltó csomagolások. Ezért aktuális projektválogatásunkban a tejfélék remekeit mutatjuk be.

Mainstream zagyvaság ide vagy oda, lassan kijelenthetjük hogy a jövő az alternatív tejeké. De mi történt pontosan az ipari forradalom óta a tejágazatban, és miért gondolja egyre több ember, hogy ideje lenne elfelejteni a tejet? Ezen kérdésekre ad választ ez a kis videó:

A tejfogyasztás nem egyszerű téma, így azt felelőtlenség lenne állítani hogy szükséges, vagy éppen kerülendő. Mindenkinek magának kell kitapasztalnia mire van szüksége, mitől érzi jól magát. A kockázatok és mellékhatások elkerülésére egy minden helyzetben helytálló tanácsunk van: a túlzott mennyiség soha, semmiből nem tesz jót.

Legyen az alternatív, növényi alapú, vagy hagyományos állati származék, mindenképpen csomagolást igényel; kreatívjaink garmadája pedig újra és újra szemet gyönyörködtető módon frissíti a boltok polcaira kikerülő tejtermékek csomagolásait. Lássuk most ezeket Oroszországtól Braziliáig!


Milk bottle | Moszkva, Oroszország
Mikhail Mironov


Bolson e Camêlo Cheeses | Porto Alegre, Brazilia
Marlon Roth


Dynasty Dairy Farm | Lviv, Ukrajna
Costya Khmeliuk
Nazar Kumanovsky
Vataga Agency
Yura Formusyak
Nadia Dmyterchuk
Marta Khmarna


Kefir – milk drink packaging | Baltimore, USA
Mansur Makhmudov


Nude | Sao Paulo, Brazilia
Studio Rebu
Bruno Faiotto
Giovanna Marques
Camilla Mattos
Pedro Mattos

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük