Ilyen esztétikus fitneszfelszereléssel még biztosan nem találkoztál! – PENT.

Ilyen esztétikus fitneszfelszereléssel még biztosan nem találkoztál! – PENT.

Nem sok otthon nappalijában találkozunk egy külön kialakított edzősarokkal, de bármiféle fitnesz felszereléssel sem csak úgy önmagában. Ez lehet a helyhiány miatt is, illetve azért, mert esztétikailag nem ezek az első tárgyak, melyekkel otthonunkat berendeznénk. Most egy olyat fitnesz felszereléseket gyártó márkát mutatunk be, amelynek termékeit mi bármikor büszkén elhelyeznénk saját otthonunkban. Ismerjétek meg a lengyel PENT.-t!

A PENT. lengyel székhelyű márka luxus edzőtermi felszereléseket gyárt otthoni edzőtermek és személyes stúdiók berendezéséhez, de luxus gyógyfürdők és hotelek is előszeretettel választják a márka magas minőségű termékeit. A PENT. termékek ugyanis nemcsak azért luxuscikkek mert 100%-ban kézzel készülnek – így minőségük kiváló –, hanem mert designesztétikájuk sem hétköznapi. Bár valóban extrák, mégis körüllengi egy olyan klasszikus elegancia a termékek designját, ami a legtöbb luxuscikkeket kedvelő személy környezetébe beilleszkedik, ugyanis szinte már műalkotásként és magas minőségű lakberendezési tárgyként öltöztetik a belső teret.


Mi a PENT. születésének története? Honnan jött az ötlet, hogy luxus fitneszfelszereléseket készítsetek?

A PENT. az anyavállalatától, az ATEPAA-tól származik, amely szállodák, éttermek és edzőtermek rendelésre készített bútorokkal foglalkozik. Mivel az ATEPAA mindig is a legnívósabb ügyfélkörrel dolgozott, nem volt kétséges, hogy a PENT. -nek is fel kell nőnie a cég hírnevéhez, amikor a legkifinomultabb fitneszgépekről van szó. A rozsdamentes acélból, fából és valódi bőrből gyönyörűen megtervezett termékek előállításához szükséges tudás és eszközkészlet birtokában egy új márka jött létre.

A PENT. szerint egy fitneszeszköz milyen tulajdonságoktól válik luxustermékké?

A PENT. mindig is felkeltette a figyelmet a megszokottól eltérő designjának köszönhetően, amely ezáltal a designorientált vásárlókat célozza meg, akik értékelik az edzés közben kapott luxusérzetet. A termék fényűző designesztétikája nemcsak a látványával hívja fel magára a figyelmet, hanem személyes érzések is társulnak hozzá, mely az olyan természetes anyagokhoz való érintkezésből születik meg, mint a tömör fa és a valódi bőr.

Hogyan jellemeznétek a PENT. termékek arculatát és designját?

A PENT. fő feltételezése a kezdetektől fogva a funkcionalitás és a szemet gyönyörködtető design közötti kapcsolat volt. A PENT. ügyfeleinek vágya, hogy a fitneszgépeket kiállítsák és műalkotásként kezeljék, ahelyett, hogy elrejtenék. Ez teszi a PENT.-et. egyedi luxuscikké.

Kiknek ajánljátok a termékeiteket?

Olyan vásárlóknak, akiknek van igényük a kiemelkedő esztétikára, és akik értékelik a design szépségét, amellyel fitneszgépük bemutatásakor büszkélkedhetnek. A luxus fitneszgép nemcsak azokat a kiválasztott vásárlókat célozza meg, akik értékelik az egyedi PENT. stílust, hanem olyan gyógyfürdőket, szállodákat és üdülőhelyeket is a leendő ügyfelei között remél, amelyek vendégei szintén a lehető legjobb szolgáltatást várják el.

PENT. | Web | Facebook | Instagram

továbbiak
Ezeket várjuk a Velencei Biennálén | A nagyvilágból
art

Ezeket várjuk a Velencei Biennálén | A nagyvilágból

A világ egyik legrangosabb művészeti eseményének előkészületei a végéhez közelednek, az 59. Velencei Képzőművészeti Biennálé utolsó simításai zajlanak. A kiállításoknak helyet adó pompás helyszínek, a Giardini, az Arsenale és Velence belvárosa művészeti projektek és események garmadájával várják a látogatókat. Sorozatunk első három részében a kelet-európai régió legizgalmasabbnak ígérkező projektjeibe, és
Városi legendák helyett ápold a hajad hatásos összetevőkkel | ANJA
divat

Városi legendák helyett ápold a hajad hatásos összetevőkkel | ANJA

A 21. században, amikor a megjelenésünk fontossága és az egészségünk megőrzése alapvető igénynek számít, a drogériák polcai roskadoznak az ezeket segítő szérumoktól, vitaminoktól és egyéb örök fiatalságot ígérő termékektől. Azt gondolnánk, már nem találkozhatunk újdonsággal, hiszen az egymásra licitáló márkák és a folyamatosan változó szépségápolási szokások már minden megoldást bemutattak
Újhullámos magyar absztrakt Dubajban
east

Újhullámos magyar absztrakt Dubajban

A magyar absztrakt művészet új perspektívái néven nyílt kiállítás az Art Week Dubai keretei között, ami a világkörüli turné első állomása volt. A magyar pavilon a Magyar Nemzeti Bank művészeti gyűjteményéből mutatott be egy színes válogatást, a fiatal absztrakt generáció néhány kiemelkedő alakjával és egy ehető food design installációval. A