fbpx
Nyomj Entert

Letisztult stílusú ügyvédi iroda Poznańban

A lengyel székhelyű BIEN STUDIO által berendezett Przybecki ügyvédi iroda Jeżyceben, Poznańban, egy történelmi bérházban található. A projekt részeként bővítették a tereket egy új fogadótér, egy konferenciaterem és további irodaterület kialakításával, megtalálva a tökéletes összhangot, amely letisztult hatást kölcsönöz a végeredménynek.


A konferenciatermek terét üvegfalak választják el, különös fényjátékot létrehozva, mely a díszüveg extra hatásából adódik – mikor fény éri, az arany színű keret ad neki karaktert. A fából készült antik ajtók nagy, nyitott teret biztosítanak a látogatóknak.

A tér központját a terrazzóból készült recepciós pult határozza meg, mely ezáltal a projekt fénypontja is. A semleges törtfehér falak mellé heterogén textúrájú bútorokat és festményeket választottak: a bársony-matt szürke asztalfelület éles ellentétet képez a fényes ajtókkal és színes székekkel.

Ezt az ellentétességet a sok dísznövény szétszort elhelyezése is megtöri, ami jól áll a világos térnek. A növények ráadásul karakteres szürke kaspókat kaptak, így azok is reflektálnak a helyiség nyersebb és natúrabb anyagaira.

Egy kis szín és minta becsempészése miatt közvetlenül a recepció mögött egy hatalmas falfestmény található, így az előszoba Honza Zamojski az Orange or Anger című, Prizma sorozatból származó, rendszeresen változó falfestményének rendkívüli kiállítóterévé vált. A konferenciaterem falait Kai Redkie gazdag szerkezetű és erős színű festményei színesítik. 

Fotók: Tom Kurek 

Forrás: ArchDaily

BIEN STUDIO | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük