fbpx
Nyomj Entert

Louis Vuittonba öltöztek a velencei újságosstandok a biennálé alatt

Miközben a 2022-es Velencei Képzőművészeti Biennálé a hétvégén megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt, a város kanyargós utcáin haladó látogatók egy sor megújult, rózsaszín „Louis Vuitton ” logóval ellátott újságosbódét fedezhettek fel. 

A mutatós bódék sora a francia divatház azon kezdeményezésének része, mellyel megünnepelik ezeket a történelmi és sokak által kedvelt újságosstandokat, ezzel is visszaadva egykori dicsőségüket. A felújított standokon a Louis Vuitton színes város útikalauzai voltak megtalálhatóak, így a kis újságokat és folyóiratokat árusító épületek szemet gyönyörködtető, apró könyvesboltokká változtak.


Az útikönyvek titkos helyeket, gyalogtúrákat, kulturális eseményeket és fényképes portfóliókat tartalmaznak hozzáértő újságírók ajánlásaival. A nyomtatott és digitális változatban is elérhető sorozat eddig harminc úti célt fed le Amszterdamtól Mexikóig, Miamitól Velencéig. Bár a Louis Vuitton hatalomátvétel mindössze egy hétig tartott, egy LV kioszk továbbra is megtalálható lesz a velencei Szent Márk téren. 

Forrás: designboom

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük