Magyarországra érkezett az időtálló konyhabútorokat gyártó dán márka, a Vipp

Magyarországra érkezett az időtálló konyhabútorokat gyártó dán márka, a Vipp

Egy kivételes márka időtálló, örök darabjai kerültek be a Solinfo Group portfóliójába: az 1937 óta létező Vipp éppen 10 éve tört be a konyhák piacára, most pedig megtekinthetővé és elérhetővé vált a nemrég nyílt Home of Solinfo üzletében is.

A fémkovács Holger Nielsen vélhetően sosem gondolta volna, hogy a felesége fodrászszalonjába készített masszív, pedálos szemetes olyan utat jár be, hogy a New York-i MoMA egy nap az állandó designgyűjteményébe válogatja.

„Az első Vipp konyha ötlete akkor jött, amikor még New Yorkban éltem, és mindenhol azzal szembesültem, hogy a Vipp szemetesek a konyhaboltokban más márkák konyhái mellett vannak kiállítva. Ekkor döntöttem el, hogy a Vipp szemetesnek saját konyhára van szüksége” – mondta Kasper Egelund, a Vipp harmadik generációs tulajdonosa.

A V1 és V2 moduláris, rozsdamentes acél, kő és tölgyfa felhasználásával készült konyháik New York loftlakásaiban és Koppenhága álomotthonaiban is a legstílusosabb konyhákat képviselik, a bútorok és konyhaszigetek pedig mostantól a Solifo Group jóvoltából Budapesten is megtekinthetők.

Forrás : Sajtóanyag
Fotók: Gosztom Gergő, Kiss Bálint

Solinfo | Web | Facebook | Instagram
Home of Solinfo | Facebook| Instagram

továbbiak
Hol vagytok csajok? |  Nanavízió x Szombat Éva – Női Kvóta
art

Hol vagytok csajok? | Nanavízió x Szombat Éva – Női Kvóta

Hosszas egyeztetés és előkészület előzte meg a fotósorozatot, mely naptár formájában a Nanavízió építésziroda 12. születésnapjára készült. Szombat Éva Nanavízióval közös projektjéből 2022. január 15-én Nanavízió x Szombat Éva: Női Kvóta címmel nyílt kiállítás Budapesten, a Három Hollóban. Közös ötletelések sorozatával teltek Szombat Éva fotóművész és a Nanavízió építészeinek napjai
Lélegzetelállító könyv született a felfedezetlen Szlovákiáról
east

Lélegzetelállító könyv született a felfedezetlen Szlovákiáról

Gigantikus, négyszáz oldalas kiadvánnyal rukkolt elő kedvenc szlovák csapatunk, a Čierne diery. Az elhagyott bányavárosokat, víztározókat, omladozó vidéki kúriákat (és azok tágabb környezetét) bemutató könyvbe azoknak is érdemes belelapozniuk, akik ugyan nem beszélik a szlovák nyelvet, de kíváncsiak arra, milyen felfedezetlen kincseket is rejt északi szomszédunk a bejáratott látványosságokon túl.
A kreativitás az agráriumban is komoly érték | NAK TechLab
business

A kreativitás az agráriumban is komoly érték | NAK TechLab

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) hazánk legnagyobb agrár érdekvédelmi szervezete, amely saját startup programja révén zászlóvivője a digitális megoldások agráriumban való elterjesztésének. Bár a mezőgazdaságról sokan a kétkezi munkára asszociálnak, ma már javában hódítanak az ágazatban a drónok, a robotok vagy éppen a mesterséges intelligencia által működtetett folyamatok. Interjúnk Holán