fbpx
Nyomj Entert

Magyarországra érkezett az időtálló konyhabútorokat gyártó dán márka, a Vipp

Egy kivételes márka időtálló, örök darabjai kerültek be a Solinfo Group portfóliójába: az 1937 óta létező Vipp éppen 10 éve tört be a konyhák piacára, most pedig megtekinthetővé és elérhetővé vált a nemrég nyílt Home of Solinfo üzletében is.

A fémkovács Holger Nielsen vélhetően sosem gondolta volna, hogy a felesége fodrászszalonjába készített masszív, pedálos szemetes olyan utat jár be, hogy a New York-i MoMA egy nap az állandó designgyűjteményébe válogatja.

„Az első Vipp konyha ötlete akkor jött, amikor még New Yorkban éltem, és mindenhol azzal szembesültem, hogy a Vipp szemetesek a konyhaboltokban más márkák konyhái mellett vannak kiállítva. Ekkor döntöttem el, hogy a Vipp szemetesnek saját konyhára van szüksége” – mondta Kasper Egelund, a Vipp harmadik generációs tulajdonosa.

A V1 és V2 moduláris, rozsdamentes acél, kő és tölgyfa felhasználásával készült konyháik New York loftlakásaiban és Koppenhága álomotthonaiban is a legstílusosabb konyhákat képviselik, a bútorok és konyhaszigetek pedig mostantól a Solifo Group jóvoltából Budapesten is megtekinthetők.

Forrás : Sajtóanyag
Fotók: Gosztom Gergő, Kiss Bálint

Solinfo | Web | Facebook | Instagram
Home of Solinfo | Facebook|  Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük