Már kaphatók a Kamay Ko első termékei

Már kaphatók a Kamay Ko első termékei

Az év elején debütált a Müskinn egykori társalapítójának és tervezőjének, Sziládi Noéminek önálló márkája, a Kamay Ko. Első kollekciójában hímzett pulóverekkel és szitanyomott vászontáskákkal jelentkezik a stúdió a fenntarthatóság jegyében.


A márka elsősorban a városi környezet színeiből és mintáiból merít ihletet a modern esztétika égisze alatt. Nemcsak a formák, hanem az anyagok is innovatív újrahasznosítási kísérletek eredményeképp születnek meg gyakorta.

Az első kollekció a Kamay Ko arculati elemeivel operál, így a már ismerőssé vált kezek és egy narancssárga pötty jelennek meg különböző pozíciókban és nagyságban a felületeken, a márka könnyed, szabad stílusában. A hímzett pulóverek alapanyaga biopamut, az egyes darabok megújuló energia hasznosításával és fairtrade-körülmények között készülnek. A táskák alapanyaga teljesen természetes, Magyarországon előállított jutavászon, melyekre vízbázisú festék használatával, szitázva kerülnek a grafikai elemek.

A márka új szolgáltatással is jelentkezik: egyedi körömmintákat készíttethetnek az érdeklődők Kamay Ko-stílusban, előzetes bejelentkezés alapján.

A termékek online, a Kamay Ko webshopjában, valamint a SISKO Studióban vásárolhatóak meg.


Kamay Ko | Web | Facebook | Instagram

Forrás: sajtóanyag

továbbiak
A HYPEANDHYPER kedvencei | Highlights of Hungary 2020
community

A HYPEANDHYPER kedvencei | Highlights of Hungary 2020

A Highlights of Hungary január közepén hozta nyilvánosságra a kurátorok által kiválasztott ötvenöt jelölt névsorát, amely a kultúra, a sport, a tudomány, a civil és az állami szervezetek, valamint az üzleti világ képviselőiből állt össze. Február 18-áig rajtunk a sor, hogy szavazzunk a minket leginkább inspiráló történetekre. A HYPEANDHYPER csapata
A túrázó menedéke | LCA Architetti
architecture

A túrázó menedéke | LCA Architetti

Az olasz LCA Architetti által tervezett, otthonos és meghitt faház kialakítása teljes összhangban áll a tájjal. Az épület egyik különlegessége, hogy főleg megújuló forrásokból származó, természetes anyagok felhasználásával készült. A Chalet Blanc menedékház egy fiatal pár ötletéből született, akik a fenntarthatóság jegyében faházat szerettek volna építeni a Matterhorn hegycsúcs lábánál.
A hét kedvenc enteriőrjei_47
design

A hét kedvenc enteriőrjei_47

Hétről hétre megosztjuk veletek a legszebb, leginspirálóbb, legkúlabb enteriőröket, melyekre az elmúlt napokban bukkantunk. A szombati kávé mellé tökéletes szemcukorkák következnek, amelyekből saját lakásunkhoz is ihletet meríthetünk. A változatosság gyönyörködtet, ezért ezen a héten minimalista lakások és színes, eklektikus enteriőrök váltogatják egymást Moszkvától Barcelonáig érő válogatásunkban. Konstruktivizmus és skandináv design