Átvették díjaikat a PLY DESIGN HOUSE formatervezési pályázat nyertesei

Átvették díjaikat a PLY DESIGN HOUSE formatervezési pályázat nyertesei

A Plydesign PLY DESIGN HOUSE névre keresztelt formatervezési pályázata az utolsó kört jelentő másfél hónapos termékfejlesztési program és személyes konzultációk után lezárult, így október 15-én ünnepélyes díjátadón jelentették be a nyerteseket.

A konzultációk során a gyártástechnológiai megvalósíthatóság, a formatervezés és design, valamint a piaci, gazdasági, kereskedelmi és marketingkritériumok jelentették a szempontrendszer alapjait.  Az ezt követő hosszú zsűrizés eredményeképp Kovács Anna nyerte el a Fődíjat, és az ezzel járó 1 millió Ft-os pénzjutalmat, 6 hónapos fizetett karriertréning-programot, illetve hasznosítási szerződést. Az online szavazáson Schillinger Laura végzett az első helyen, így ő kapta meg a Közönségdíjat, amivel elnyert egy szakmai tanulmányutat a 2022-es Stockholm Furniture and Light Fairre. A pályázat shortlistjén szerepelt még Barta Fanni, Sütheő Áron és Varga Ildikó koncepciója is. Mutatjuk a shortlistes pályamunkákat!


Barta Fanni // DOUBLE-DECKER éjjeliszekrény

Kovács Anna // Kiegészítőtárgy-koncepciók // Fődíj

Schillinger Laura // Deckhand zsúrkocsi // Közönségdíj

Sütheő Áron // DINGI babaringató

Varga Ildikó // Lean On asztali termékcsalád

Forrás: Sajtóanyag

továbbiak
Élményt adó festészet – Orr Máté csodás világa
art

Élményt adó festészet – Orr Máté csodás világa

Képeit nehezen verjük ki a fejünkből, ha egyszer megláttuk őket. Érzékeny csendéletek és különleges állatábrázolások metafizikai töltettel. Bemutatjuk Orr Máté lebilincselő vizuális világát! A kiállításaid alkalmával rekord gyorsasággal kelnek el a műveid, amelyekért a hazai és a külföldi műgyűjtők egyaránt sorban állnak. Hogyan hat rád ez a siker? Örülök neki!
Hitka Viki csomagolta újra Fekete István klasszikusait
grafika

Hitka Viki csomagolta újra Fekete István klasszikusait

Ki ne emlékezne Vuk, Bogáncs, Kele vagy éppen Tutajos történetére? Sokak számára meghatározó fiatalkori élmény az első találkozás Fekete István ifjúsági regényeivel, melyeket sokszor iskolai vagy szülői nyomásra vettünk csak kezünkbe először. Fekete István állattörténetei több generáció számára nyitottak ajtót a képzelet világába és szerettették meg a gyerekekkel az olvasást.
Elektromos holdjáró-motorkerékpárt terveztek a NASA-nak
news

Elektromos holdjáró-motorkerékpárt terveztek a NASA-nak

Andrew Fabishevskiy tavaly álmodta meg az elektromos NASA holdjáró-motorkerékpárjának tervét, elképzelése pedig többé már nem csupán vízió: a német Hookie ráharapott a tervre és elkészítette a járművet, amelyet a Los Angeles-i Automotive Petersen Museum kiállításán mutatnak be idén ősszel. A jármű célja, hogy segítse a következő évek Hold-expedícióit. Nevét (Tardigrade)