MÖKKI kutyabútor | MAACRAFT X MADZAG

MÖKKI kutyabútor | MAACRAFT X MADZAG

A MAACRAFT márkára jellemző, hogy évről-évre újabb izgalmas kollaborációval jelentkezik. Szalkai Dani alapító ezúttal Molnár Melindával, a MADZAG városi kutyás lifestylemárka tervezőjével közösen álmodta meg legújabb termékét. Itt van a MÖKKI-kollekció!

A MÖKKI-kollekció egy beltéri kutyafekhely-rendszer, amelynek megalkotásában a természetes anyaghasználat, az időtállóság és a praktikum kerültek az előtérbe. Kortárs, kézműves, letisztult és vidám formavilága otthonunk egyedi darabjává varázsolja; mivel két méretben és többféle formában is elérhető, könnyedén a kutyusok igényeihez igazítható. A kutyafekhely további különlegessége, hogy különböző kiegészítőit, azaz párnáját, párnahuzatát és egy hozzá kapható kutyajátékot a Tű, Cérna, Szeretet varrodája, a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének Társadalmi vállalkozása készíti.


Ha szeretnétek ti is megajándékozni kedvenceiteket egy MÖKKI-fekhellyel, jó hír, hogy a kutyabútor már elérhető a MAACRAFT webshopjában. A kutyaágy lapra szerelt formában érkezik otthonunkba, így bárhová könnyedén szállítható.

Animáció: Piros Animation

Maacraft | Web | Facebook | Instagram
Madzag | Web | Facebook | Instagram

Forrás: Sajtóanyag

továbbiak
Neogrády-Kiss Barnabás a Capa-nagydíj 2020 nyertese
art

Neogrády-Kiss Barnabás a Capa-nagydíj 2020 nyertese

Neogrády-Kiss Barnabás Kettős kötés című fotósorozatával lett az idei Capa-nagydíj nyertese. A Capa Központ 2014-ben alapította meg a Robert Capa Magyar Fotográfiai Nagydíjat, melynek 2019-es zsűrije tavaly októberben három ösztöndíjast választott ki a beérkezett pályaművek alkotói közül. Halász Dániel Sosem voltál itt című sorozatában a folyamatosan növekvő városok árnyékában elnéptelenedő
Lengyelországban épülhet a „jövő kertje”
poland

Lengyelországban épülhet a „jövő kertje”

Gigantikus városi farmközpontra nyújtott be terveket a lengyel MJZ építésziroda. A komplexum nemcsak természetes élelmiszerek előállítójaként, hanem tápanyag-kutatóközpontként és közösségi térként is funkcionálna. Egyre több kutató állítja, hogy itt lenne az ideje tömegesen átállni a növényhangsúlyos étrendre, ugyanakkor arra kevés használható választ találunk, hogy hogyan oldhatnánk meg fenntarthatóan a biozöldségek
Visszatér az Atari
news

Visszatér az Atari

A nyolcvanas évek legsikeresebb videojáték-konzolja megújult formában tér vissza. Ha minden igaz, nem csak a játékoké lesz a főszerep az új Atari VCS-konzolon: a hírek szerint egy komplett PC-t kapunk, ha megvesszük. Szöveg: Szolomayer Márk A legtöbbeknek az Atari nem más, mint egy menő logó pólókról: ezen próbálnak most változtatni.