Éteri és életteli szépség – Varga Matti esztétikájával ünnepli első születésnapját a TITOK multivitamin

Éteri és életteli szépség – Varga Matti esztétikájával ünnepli első születésnapját a TITOK multivitamin

Az évfordulók ugyanannyira számottevőek egy brand fennállása során, mint egy párkapcsolatban vagy egy ember életében. Pataki Ági egy évvel ezelőtt dobta piacra a TITOK névre keresztelt multivitamin-csomagját, amelyet most egy varázslatos vizuális élménnyel ünnepel.


A sajátos képi világ nem véletlenül ismerős, hiszen Varga Matti különleges látásmódja köszön vissza minden egyes felvételről. Az érdekesen komponált csendéletek, a lágy pasztell- és homokszínek, és az érzéki vonalak ezúttal Marokkóban keltek életre, ami tökéletes kiegészítője a termékcsalád letisztult arculatának. A Mattira jellemző szürreálisan bájos megközelítés egyedi miliőt teremt az általa fotózott produktumoknak, legyen az akár a berber asszonyok kézműves szőnyege, Pakosz Anna experimentális kiállítása vagy a Carson Coma plakátja. Egyszerű, éteri, mégis életteli szépség – ahogyan a fotós művészetében, ez ugyanúgy fellelhető a TITOK-ban is.

Tavaly ilyenkor született meg hazánk első modell ikonja, Pataki Ági és Szabó Gál Bence, a GAL vitaminokfejlesztőjének együttműködése, a TITOK. A beszédes név ellenére ismert alkotóelemekből, multivitamin és halkollagén peptidekből álló csomagot hoztak létre, ami kortól függetlenül segít megőrizni és egyensúlyban tartani épségünk szabadságát, legyünk harminc–, vagy akár hetvenévesek.
Fenntartani a kortalan szépséget és minél hosszabb távon megőrizni az egészséget” – a márka mottója és tudatossága jegyében az alapanyagok természetessége mellett a termékek dobozai is Magyarország első zöld nyomdájából érkeznek, amelyet a karbonsemleges nyomtatás, az FSC-minősített papíralapanyag és a növényi olajbázisú festékanyag használata jellemez.

Mi az örök szépség titka? Az időtlenség. Amikor lényegtelen a korunk, mert életörömünk átsugárzik mindenen. Nincs vonzóbb egy magabiztos, önmagát becsülő, folyamatos fejlődésre képes, világra nyitott nőnél. Az ilyen nő bármilyen életkorban lehet fiatal, mert képes uralni az időt.

Az izgalmas kollaboráció eredményét április 15-től a TITOK multivitamin Instagram oldalán követhetjük figyelemmel.


Fotók: Varga Matti
Modellek: Pataki Ági, Gyöngy Orsolya
Art direction: Varga Matti, Gyöngy Orsolya
Styling: Vajda Zsuzsa


Pataki Ági TITOK | Web | Facebook | Instagram
Varga Matti | Web | Instagram

továbbiak
Örök darabok találkozása egy 21. századi bérházban | PRZESTRZENIE studió
design

Örök darabok találkozása egy 21. századi bérházban | PRZESTRZENIE studió

Magdalena Daszkiewicz a PRZESTRZENIE studió építésze a bérházak különleges atmoszféráját felhasználva rendezte be egy háromfős család otthonát, amiben a loft és a pop-art stílus keveredik minimalista elemekkel. A lakberendezés művészete nagyrészt arról szól, hogy hogyan képes a designer megtalálni azokat a darabokat, amelyek kiegészítik egymást, és amik ezáltal képesek megjeleníteni
Új külsőt kap a prágai Českomoravská metróállomás
design

Új külsőt kap a prágai Českomoravská metróállomás

A metróállomáshoz üveget és zománcot használnak majd, amely nem csak varázslatos kinézetet kölcsönöz neki, hanem megvédi az állomást a talajvíztől. Maxim Velčovský és az edit! építészei nyerték meg az újratervezésre kiírt pályázatot, amely szerint az eredeti kerámialapokat üveglapok váltják fel, amely által folytatják az üveg használatának hagyományát a prágai metróban,
Könyv+borítók | Stanisław Lem: Solaris
design

Könyv+borítók | Stanisław Lem: Solaris

Stanisław Lem Solaris című regényében Chris Kelvin pszichológusnak egy távoli bolygó, a Solaris felszíne felett lebegő űrállomáson játszódó különös kalandjait ismerhetjük meg. Most megmutatjuk, hogy a számos nyelvre lefordított mű milyen borítókkal jelent meg különböző országokban! Stanisław Lem (1921–2006) a huszadik századi science fiction irodalom egyik legjelentősebb alkotója. Eredetileg