fbpx
Nyomj Entert

Pataki Ági felfedte a kortalan szépség titkát

Az egészségmegőrző vitaminok, ásványianyagok és mikrotápanyagok fogyasztása szinte mindenki számára ajánlott, hiszen ezeknek a szervezetbe juttatása még a legkörültekintőbb, leggondosabb, legegészségtudatosabb táplálkozással sem garantált. Pataki Ági meggyőződése, hogy a szépség az egészségtől nem választható el, nélküle múlékony, sérülékeny. Hazánk első topmodellje – az étrend-kiegészítőket fejlesztő GAL-lal közösen – ezért is alkotta meg az e kettőt együtt támogató TITOK termékcsaládot. Vele a tudatos vásárlók a kortalan szépséghez juthatnak közelebb.

Pataki Ági szerint fontos, hogy egy nőnek ne csak a külsejére legyen gondja, hanem táplálja magát belülről is, hiszen így maradhat izgalmas és vonzó. Ez a gondolat hívta életre együttműködésüket Szabó Gál Bencével, a GAL alapító-vezető fejlesztőjével. 


Felnőtt életünkben a megfelelő táplálkozás, a rendszeres testmozgás, a pihentető alvás és a stresszmentesség együtt csak kevesek számára elérhető, pedig az egészségünket és kiegyensúlyozottságunkat ezek harmonikus, zavartalan megléte biztosíthatná. Arcunk életünk tükre, meglátszik rajta, ha tudatosan élünk, odafigyelünk arra, mit eszünk és iszunk. Éppen ezért a szépség valóban belülről fakadó, általunk is kontrollálható, kortalanul fenntartható.

Sosem hittem, hogy csak az örökölt tulajdonságaink határoznak meg bennünket. Azt gondolom, hogy a tudás és a tudatosság épp olyan fontos, mint a genetika. A kor előrehaladtával egyre inkább érdekelnek azok a kérdések, hogy mennyire vagyok aktív, milyenek a táplálkozási szokásaim, vagy az, hogy összességében hogyan is élek. A szépség és az egészség megőrzése is személyes feladatunk, éppen ezért szerettem volna létrehozni egy olyan termékcsaládot, amely egyidejűleg fókuszál mindkettőre” – vallja a modell. 

A TITOK Multivitamin összetételének kialakításakor a természet tiszta forrásaiból merítettek, a tápanyagdús élelmiszerekben rejlő, ideális vitamin-, ásványianyag- és nyomelemmennyiségeket és arányokat alkalmazták. Nem maradt ki az összetevők listájából a különlegesen csengő shilajit sem, az indiai, a tibeti és más ősi gyógyászatokban évezredek óta használt, nagy becsben tartott méregtelenítő-, erősítő- és fiatalítóanyag.

Ahogyan az alapanyagok természetessége, fontos volt az is, hogy a termékek dobozai Magyarország első zöldnyomdájából érkezzenek, amelyet a karbonsemleges nyomtatás, az FSC-minősített papíralapanyag és a növényi olajbázisú festékanyag használata jellemeznek.

A megjelenéskor kisebb mennyiségben egy különleges, porcelántégelyeket is tartalmazó ajándékdoboz is kapható lesz. A TITOK márka letisztult arculatát és csomagolását az Unger and Partners márkaépítő ügynökség alkotta. 

„Az Unger and Partners célja, hogy a TITOK márka a lehető legjobban tükrözze Pataki Ági személyiségét: letisztult, misztikus és elegáns arculat megalkotása volt a cél. A közös munkát hosszú beszélgetések előzték meg, hogy Unger Zsolt csapata minél jobban megismerje Pataki Ági személyiségét és prioritásait. A névválasztás során fontos szempont volt, hogy misztikus és magyar nevet találjanak a márkának, így esett a választás a TITOK-ra. A designkoncepció tekintetében Pataki Ági stílusa volt a mérvadó, így született meg ez az elegáns és letisztult arculat és csomagolás. A termékcsalád limitált elemei az időtálló porcelántégelyek, amelyek esztétikai élményt is nyújtanak a tároló funkció mellett. A tervezés és a gyártás során kiemelt szempont volt a fenntarthatóság” –osztotta meg velünk az ügynökség.

Minél korábban kezdünk el tudatosan foglalkozni az idő állította kihívásokkal, annál jobb eredményeket tudunk elérni. Elkezdeni viszont sohasem késő” – vallja Pataki Ági.


Forrás: Sajtóközlemény

Pataki Ági TITOK | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük