fbpx
Nyomj Entert

Szerencsekerék, hinták, meglepetések – egy irodában!

Az iGaming, vagyis az online szerencsejáték területén sikeres Catena Media belgrádi irodája belsőépítészeti elemeivel is igazodott a játékok iránti elköteleződéséhez. Az Airport City üzleti központban található kreatív munkaállomást a Studio Autori tervezte.

A nyitott, panorámás teret úgy alakították ki, hogy a csapat minden tagjának saját munka- és pihenőzónája legyen – tele szórakoztató elemekkel, titkos részekkel és meglepetésekkel.

Neutrális árnyalatok és nyers anyagok dominálják az éles szögeket mellőző munkakörnyezetet. A fekete mennyezet fehérített bükkfa falburkolatokkal és lekerekítetett üveg válaszfalakkal párosult. Munkaasztalok, konferenciaterem és az egyéni megbeszélések számára kialakított kisebb helyiségek töltik ki az így kapott, átlátható területet.

A különböző funkciójú zónák elválasztását hatalamas növényzet segíti, amely egyúttal melegséget és barátságos hangulatot kölcsönöz a térnek. Ami pedig a világítást illeti: kifejezetten ehhez a projekthez tervezték, ahogy a bútorok jelentős részét is.

Számos izgalmas blokk teszi lehetővé a dolgozók számára, hogy munkaidőben többször is változtassák testhelyzetüket, így dinamikusabbak lehetnek a munkanapok. Ilyenek például a hinták, a pingpongasztal és az iroda legforgalmasabb részén található szerencsekerék is.

Fotók: Relja Ivanić

Studio AUTORI | WebFacebookInstagram

Forrás: ArchDaily


Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük