Természetes hatékonyság a bőrápolásban: íme, az OUMA!

Természetes hatékonyság a bőrápolásban: íme, az OUMA!

Az elmúlt évek egyik leggyorsabban növekvő iparága a kozmetikumoké, már itthon is szinte mindenkit elért a skincare őrület. Nem egyszerű azonban egyszerre megbízható, természetes alapanyagokkal dolgozó és hatékony termékekre bukkanni, főleg ha az is fontos számunkra, hogy hazai márkát válasszunk. Az OUMA készítményei minden igényünket kielégítik.


„A tested is megérdemli ugyanazt a törődést, mint az arcbőröd!” – mondja a márka mottója. Azonban sokunkkal megesik, hogy bár jelentős összeget költünk havonta arcápolási termékekre, a testünk többi részére egyáltalán nem fordítunk elég figyelmet. Mindezek ellenére bőrünk mindenhol igényel törődést, különösen abban, hogy ne terheljük ártalmas anyagokkal, amelyek nemcsak ránk nézve, de környezetünkre is ártalmasak lehetnek.

Az OUMA fejlesztői éppen ezért mindent megtettek, hogy a márka kozmetikumai a fenntarthatóság, valamint a hatékonyság jegyében keljenek életre. Így termékpalettájuk 100%-ban vegán és 99%-ban természetes összetevőkből áll, illetve magas hatóanyag-tartalommal rendelkezik. Emellett fontos, hogy nem tartalmaznak SLS-t, parabéneket és egyéb kártékony mesterséges összetevőket.

A márka arculata kapcsán Laki Esztert, a studio NUR alapítóját kérdeztük.

Milyen irányvonalon indultatok el az arculat kialakításában?

Szerettünk volna egy tiszta, friss és időtálló arculatot létrehozni. Célunk, hogy tükrözze azt, hogy ezek a termékek tényleg csak természetes alapanyagokat tartalmaznak, a különböző csalogató illatok helyett arra koncentrálnak, hogy a problémás bőrt célzottan kezeljék.

Mi inspirált titeket a leginkább?

Mindig szeretjük, ha szabadkézi rajzot is használhatunk a tervezésnél. A signature alapanyagokat (szilva, ananász, avokádó) kézzel rajzoltuk, majd ezekkel egészítettük ki a tipografikus, letisztult, informatív arculatot.

Milyen érzést szerettetek volna a vásárlóban kelteni, amikor kézhez kapja a terméket?

Bízunk benne, hogy a csomagolás tükrözi az Ouma brand fő elveit: alapanyag-centrikusság, sallangmentesség, természetesség, profizmus.

Mi az, ami különlegessé tette ezt a projektet?

A brand alapítójával, Blankával az első naptól kezdve egy nyelvet beszéltünk, ezért nagyon élvezetes volt a közös munka. Mi is sokat tanultunk a kozmetikumokról, azóta megváltozott a hozzáállásunk az összetevőkhöz is.

Mi az, ami személyessé tette számotokra a projektet?

A termékek elkészülésekor egy egész napos fotózást szerveztünk, ami tökéletesen megkoronázta a projektet. Hihetetlenül inspiráló csapat gyűlt össze a téli napfénytől ragyogó stúdióban. Molnár Dani fotós, illetve Filep Kata set stylist maximalista és pihenni nem akaró hozzáállása mindenkire kihatott. A szerepek teljesen feloldódtak, Blanka is feküdt a földön egy színes kartonon, hosszú hajában szilvákkal, kisbabák mászkáltak a fotóskellékek között, és persze mindenki hozzátett az anyaghoz az ötleteivel. Ez meglátszik a végeredményen is.


Ouma | Web | Facebook | Instagram
studio NUR | Web | Facebook | Instagram

továbbiak
Megérkezett a tavasz a Vans háza tájára is!
lifestyle

Megérkezett a tavasz a Vans háza tájára is!

Gondolkoztál már azon, hogy milyen praktikus lenne, ha nemcsak a nadrágodon, de a cipődön is lenne zseb? Akármi is a válaszod, miután meglátod a Vans legújabb kollekcióját, nem tudsz majd elvonatkoztatni ettől a mókás, de mégis hihetetlenül hasznos ötlettől! Ha tavasz, akkor madárcsicsergés, virágillat és kertészkedés. Utóbbihoz kapcsolódóan egyre nagyobb
Eldőlt, mit fog csinálni a leendő magyar asztronauta az űrben
stratégia

Eldőlt, mit fog csinálni a leendő magyar asztronauta az űrben

Azt még nem tudni, hogy a kemény próbákon kiválasztott négy férfi közül ki fog kijutni Magyarországot képviselve az űrbe, de az már körvonalazódott, hogy mit is fog ott csinálni. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter jelentette be, hogy a leendő magyar űrhajós az amerikai Axiom Space-szel együtt fogja végrehajtani misszióját, aminek
Megnyitják a nagyközönség előtt Prágában a világ egyik legszebb könyvtárát
lifestlye

Megnyitják a nagyközönség előtt Prágában a világ egyik legszebb könyvtárát

A Klementinum épületegyüttes barokk kori termét egy új városi túra keretében teszik látogathatóvá, hogy több kulturális turistát vonzzanak a cseh fővárosba. A prágai óvárosban, nem messze a Károly-hídtól áll a település második legnagyobb történelmi épületegyüttese, a Klementinum, amelyet a 16. század közepén emeltek, és jezsuita egyetemként funkcionált. Később további szárnyakat