Valentin-nap a giccsen túl

Valentin-nap a giccsen túl

Nézzük meg mi van a vörös rózsán és a Merci csokin túl, hogy a szerelmesek napja tényleg arról szóljon, ami pajkosság, gyengédség és intimitás. Csempéssz egy kis romantikát az év többi napjára is!

Le Petit Trou

Sikkes, fenntartható és bájosan erotikus – ezekkel a szavakkal jellemezhető leginkább a régiós lingerie márkák nagyasszonya, a Le Petit Trou. A márkát Zuzanna Kuczyńska alapította közel tíz évvel ezelőtt, azóta pedig a lengyel fehérneműpiac zászlóshajója. A stylistból lett alapító és fiatal nőkből álló csapata tökéletes szakértelemmel tervezik meg a könnyed romantikával fűtött fehérneműket, amik nem csak szemet gyönyörködtető darabok, hanem komfortosak is.

Personal Parade

Ám az igényes fehérnemű nem kizárólag a nők privilégiuma, az ukrán Personal Parade márka célja kizökkenteni a férfidivatot a megszokott „fekete boxer – szürke fecske” sémából. Ebből fakadóan olyan formabontó anyagokat használnak, mint a csipke vagy a selyem.

NINI

Természetesen nem telhet el a Valentin-nap szíves kiegészítők nélkül! A szív formájú táskák megálmodója, Molnár Nini az idei valentinra is egy új kollekcióval rukkolt elő, a klasszikus formák mellett pedig nem győzi hangsúlyozni: a szerelem az önszeretettel kezdődik.

FRKS Lingerie

A magyar női fehérneműszektor sem szégyenkezhet, ha valami igazán egyedire vágyunk itthon. Farkas Zsófi elsőként fogalmazta meg az indie lingerie fogalmát, amin keresztül egy különleges, bágyadt világba csöppenhetünk. A FRKS Lingerie misztikusan buja darabjai műalkotásokként tündökölnek viselőjükön, miközben előbukkanhat egy-egy váratlan nyúl, ló vagy éppen pillangó motívum.

I want orgasms, not roses

Bár eddig leginkább a szekrényünknek (és magunknak) kedveztünk, lássuk be, hogy nincs szexibb a művészetnél. Ahogyan korábbi cikkünkben olvasható, a magyar fotográfus, Szombat Éva öt éven keresztül foglalkozott a női szexualitással, aminek eredményeképp tavaly a Kehrer Verlag kiadásában megjelent az Orgazmust kérek, nem rózsát kötete. A pimaszul csengő cím tökéletesen tükrözi a könyvben található portréfotók, idézetek és történetek miliőjét, amit Éva egyszerre kifinomultan és nyersen kínál az olvasó elé. Tele tabudöntögetéssel, női energiával és rózsaszín unikornis felhővel – mégis tökéletes élmény mindkét nem számára.

Gohar

Akár egy többfogásos vacsora végén, az utolsó a legédesebb fogás. A világhírű Gohar márka egy külön kis étkészlet-univerzum, amely sajátos perspektívából közelíti meg a gasztronómia kevésbé ünnepelt részét, a tálalást. Ki gondolta volna, hogy ennyi fantázia lehet egy poháralátét, vagy egy gyertyatartó kigondolása mögött? Laila és Nadia Gohar szürreális világa a kézműves hagyományokat formálja újra egy kis humorral, úgy, hogy közben a hétköznapi rituálék a közös étkezés részét képezzék. Természetesen Valentin-napra tekintettel piacra dobták új kollekciójukat, amelyben érzéki csipkeanyagok és pikáns falatkák fokozzák az élvezeteket. Külön kedvencünk a szív alakú szalámi, amely azt sugallja, mindenben van egy kis romantika, csak keresni kell!

Le Petit Trou | Web | Facebook | Instagram
Personal Parade | Web | Instagram
NINI | Web | Facebook | Instagram
FRKS Lingerie | Facebook | Instagram
Szombat Éva | Web | Instagram
Gohar World | Web | Instagram

továbbiak
A Húsvét-sziget ökoszisztémájának története a Fuzzy Earth új kiállításán
lifestyle

A Húsvét-sziget ökoszisztémájának története a Fuzzy Earth új kiállításán

A Fuzzy Earth kollektíva legújabb installációja, az unfortunate yet brave species a kihalt Rapa Nui-i (Húsvét-szigeti) ökoszisztéma biológiai feltámasztásának kísérletét, illetve annak etikai következményeit vizsgálja. A Húsvét-szigetet benépesítő Rapa Nui társadalom közel nyolcszáz év leforgása alatt a kihalásig sodorta a sziget növény- és állatvilágának egyes fajait, amely végül saját népük
Hogyan válassz virágot Valentin-napra | TOP5
lifestyle

Hogyan válassz virágot Valentin-napra | TOP5

Nehéz kiválasztani a megfelelő virágot? Ismered a különböző virágok jelentéseit? Kelet-Európa legszebb virágboltjai által bemutatunk néhány csodálatos kompozíciót, amelyek biztosan mosolyt csalnak a megajándékozott arcára. Szóljon a szerelem napja a szeretetről és a boldogságról! „Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet!” Sasplant Virágszalon | Magyarország Rózsa A rózsa a világ
Veszélyeztetheti a válság a lengyel bútoripart?
business

Veszélyeztetheti a válság a lengyel bútoripart?

Lengyelország bútoripara figyelemreméltó – a közép-európai ország már globális viszonylatban is dobogós helyen áll a bútordarabok készítésében és exportálásában. Az iparág hosszú évtizedekre nyúlik vissza, és olyan jelentőségteljes vállalatok első lépéseiben játszott közre, mint a bútoróriás IKEA. A lengyel bútorgyártás töretlenül ível felfelé, ám a jelenleg is zajló háború, valamint gazdasági