fbpx
Nyomj Entert

Végéhez közeledik a Nyitva! x Erzsébetváros fesztivál

November 30-án zárul a Nyitva! x Erzsébetváros fesztivál, amely során új kreatív vállalkozók mutatkozhattak be a közönségnek, és már ismertebb helyi szolgáltatók is készültek programokkal. A nyilvános és ingyenes záróesemény során a résztvevők megosztják tapasztalataikat és hasznos tanulságokat is a fesztivállal kapcsolatban.

A KÉK (Kortárs Építészeti Központ) harmadszorra rendezte meg a Nyitva! Fesztivált, ezúttal a VII. kerületben. A Nyitva! alapvető küldetése az üres üzletek tulajdonosainak és a helykereső vállalkozóknak az összekötése. A nyár folyamán kreatív vállalkozók és művészek pályázhattak helyiséghasználatra, a – sokszor hónapok, sőt évek óta üresen álló – üzlethelyiségek tulajdonosai pedig a programon való részvételre. A pályázat eredményeképpen három kreatív csapat költözhetett be két ingatlanba, amelyet idén Erzsébetváros Önkormányzata biztosított: a Pastello Clothes, a PLACCC Bázis és a Sopianae Salon.

A programsorozat záróeseménye november 30-án a LELTÁR, amely során a szervezők és a vállalkozók megosztják a tapasztalataikat a közös munkával és a szerzett tanulságokkal kapcsolatban. A szervezők – a KÉK, a PLACCC, a MeetLab és a Ziggurat Project – szeretettel várnak minden érdeklődőt az István utca 27-be. A beszélgetések november 30-án este 6-8 óráig zajlanak, kisebb fogadás kíséretében.

További részletek az esemény Facebook-oldalán.

Fotók: Mohai Balázs, Sivák Zsófia, Szujó Anna, Walton Eszter

Forrás: Sajtóközlemény

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük