fbpx
Nyomj Entert

A műanyag körforgása | PLASTLO

Régi hűtőszekrények, kiszuperált elektronikai termékek, varrógéphez tartozó orsók és kozmetikai tégelyek. Joggal tehetnénk fel a kérdést: mi köti össze az előbb felsorolt tárgyakat? Azontúl, hogy egytől egyig műanyagból készülnek, funkciójuk elvesztése után nehezen újrahasznosíthatóak. 

Ezen szeretne változtatni a prágai székhelyű PLASTLO. A cég a használatra alkalmatlanná vált műanyag termékek felhalmozódásának kérdésére keres megoldást. A válasz, amit nyújtanak, egészen új perspektívába helyezi a szóban forgó anyagot. A hulladék újrafelhasználásával nemcsak értéket teremtenek, hanem rávilágítanak a rendelkezésünkre álló források jelentőségére is. 

Fotó: Kamila Shíbalová

Az innováció tradícióval találkozik a márka első piacra dobott darabjaiban: az éjjeliszekrények és kisasztalok lapjai teljes egészében műanyag szemétből, míg lábaik az 1908 óta fémbútorokat gyártó cseh cég által készülnek.

Érdemes figyelemmel kísérni a márkát, mert a jövőben meg több izgalmas és fenntartható darabbal készülnek bővíteni a termékpalettát. 

PLASTLO | Web | Facebook | Instagram 

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük