fbpx
Nyomj Entert

A természet különleges formái inspirálta ékszerek

Nőies és dekoratív ékszerek, melyekben mégis megvan az a plusz, amellyel rögtön megragadják a tekintetet: a Maar ékszerei tökéletes választást jelentenek azoknak, akik szeretik a klasszikus darabokat, de hiányzik nekik az a csavar, amivel ezek kitűnnek a hétköznapi ékszerek közül.

A márka alapítói mind a ketten kreatív szakon végeztek, és bár szakmai érdeklődésük szerteágazó, a Maarban tökéletes párosnak bizonyulnak. A márkanév utal az alapítók nevére, illetve a maar tavakra, melyek vulkáni kráterekben találhatók. Ez a természeti csoda állandó inspirációs forrása a márkának a formák megtervezésében. 


A kiegészítőket ékesítő kövek a világ különböző pontjairól érkeznek, a Maar ékszerei pedig Lengyelországban születnek meg. A csecsebecsék viaszkiolvasztásos, precíziós öntési eljárással és 3D-technikával készülnek ezüstből és aranyozott ezüstből, megrendelésre pedig aranyból is kérhetők.

Az ékszerekbe egy kis szín is kerül olykor-olykor – karakteres és élénk narancssárga, vagy éppen a víz színét idéző, nyugtató kék is felbukkan a palettán. 

Maar | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük