fbpx
Nyomj Entert

HIGHLIGHTS | Tiszta lappal

Tavaly év elején is “Tiszta lappal” címmel jelent meg a Hype&Hyper címlapján projektsorozatunk legfrissebb része, és ez most is helytállónak bizonyul. Igaz, most nem azért, mert egy új naptári évet kezdünk, hanem egy fordulóponthoz érkeztünk a HIGHLIGHTS sorozat életében. Ugyan örömmel tekintek vissza az elmúlt közel két évre, most végleg pontot teszek a mondat végére, és lezárom a sorozatot.

Habár mindannyian tudjuk, hogy egyszer mindennek vége szakad, most egy különleges apropó segített a döntés meghozatalában: ez a 100. projektválogatásunk!

A heti rendszerességgel, vasárnaponként megjelenő sorozatom részei olyan kreatív tervezőket és azok munkáit mutatták be, amelyek a választott tematikában koncepciójukat, illetve tervezői megvalósításukat tekintve kiemelkedőnek bizonyultak.

A közel két éve tartó kitartó design projekt gyűjtések közt számos felejthetetlenné vált számomra, éppen ezért ezúttal nem egy TOP 5 szelekció következik, hanem a számomra legfontosabb témák alapján készített válogatással köszöntöm az új esztendőt.


3D TERVEZÉS

phase 1 alarm clock | Szöul, Dél-Koreai Köztársaság
Jihoo Lee
VDAS .


MURÁL

Mural for AGH | Krakkó, Lengyelország
Ania Wardega-Czaja


CSOMAGOLÁS TERVEZÉS

DINO BURGER | Makaó, Kína
Au Chon Hin


ARCULATTERVEZÉS


Centrix – Agency Template | Krasnodar, Oroszország
Paul Go


ILLUSZTRÁCIÓ

To je metro, čéče! | Brno, Csehország / Stockholm, Svédország
Jan Sramek Kolouch
Veronika Vlková


Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük