fbpx
Nyomj Entert

Így olvastok ti | A Hype&Hyper idei legolvasottabb cikkei

A 2021-es év a magazin számára is számos meglepetést, ötletet és lehetőséget tartogatott: új felületek, új sorozatok, új arcok és új témák jelentek meg a Hype&Hyper életében. Építészet, gasztronómia, lokális értékek, design és még több színes, sokrétű téma keveredik nap mint nap az oldalon – most összeszedtük a legnépszerűbbeket!

Zene és? | Öt dolog, amiért megéri várni a Magyar Zene Házára

A Magyar Zene Háza már a látványterveken keresztül egy átütő épületnek minősült az év elején, így nem véletlen, hogy már az építési folyamatát is nagy figyelem kísérte – ezt alá is támasztja, hogy ebben az évben ez a cikk volt a legolvasottabb az oldalon. Horn Márton projektigazgatóval összeszedtük azokat a pontokat, amiért érdemes volt várni erre az impozáns objektumra.


Modern nomád luxus Szekszárdon

A nyugalom szigete egy még fel nem fedezett helyen – ez volt a célja a Szegzárd – the lodge alapítóinak. A birtok a régió egyik különleges kincse, hiszen a gasztro élmény mellé sajátos enteriőr és arculat társul. Az egyik tulajdonossal, Dudás Péterrel készült interjúban részletesen olvashatunk a koncepció megalakulásáról!


 A minimalizmus halott? Élettér a járvány után

Tavaly a pandémia korai szakaszában készítettünk egy sorozatot, ahol egy építészt, egy designert, egy urbanistát és egy környezetpszichológust kérdeztünk arról, hogy vajon hogyan fog a bezártság felszínre törni az élettereinken – idén az Élet(tér) a járvány után cikksorozatunkban az enteriőr design trendek szemszögéből vizsgáltuk ezt a jelenséget.


Tárgyfétis 6. rész – A Saturnus gyűrűi

Idén sem hazudtolta meg magát a megunhatatlan Tárgyfétis cikksorozat, amelyben Mayer Kitti és Novák Piroska designteoretikusok mesélnek a hazai tárgykultúra emblematikus darabjairól. Ezúttal a Saturnus porcelánegyüttes legendás történetét tárták elénk.


Objective – Vitáris Iván

Az októberi tematikus hónapunkban hétről hétre a régió izgalmas karaktereit kérdeztük kedvenc tárgyaikról és a mögöttük álló történetekről. Az Objective sorozatunk egyik legkedveltebb részében Vitáris Iván mutatja be szeretett relikviáit.


Kőbánya varázslatos világa – A budapesti Chinatown

Geiger Bianka szerzőnk páratlan kulináris élményei mindig elkalauzolják az olvasókat egy másik világba, nem volt ez másképp Chinatown-nál sem. Ezúttal a kőbányai kínai negyed konyhaművészete kapta a főszerepet, ahol a fűszerek, színek, illatok és a látvány kakofóniája keveredik.


Az oda-vissza hatás anatómiája | Leaving the city 1. rész

Az idei év új sorozata, a Leaving the city azokat a kreatív szakembereket mutatja be, akik a zajos fővárost az idilli, vidéki romantikára cserélték. A széria első részében Nagykovácsira látogatunk el, ahol egy bájos faházban él Fenyvesi Zsófi képzőművész és grafikus, a Szikra Mező művészeti vezetője a kutyájával, Kelettel.

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük