fbpx
Nyomj Entert

Kerámiaóra-kollekció | Patrzwork

A lengyel Dominika Kowalska-Zabłotna évekig vezetett egy belsőépítészeti stúdiót, ez idő alatt pedig gyakran okozott gondot neki, hogy funkcionális és megjelenésükben letisztult használati tárgyakat találjon. Ez különösen igaz volt a fali-, asztali- és ingaórák esetében, ezért úgy döntött, hogy ezen változtatni fog. Így született meg Patrzwork nevet viselő, Sopotban található stúdiója, ahol dekoratív, színes, mégis minimalista órakollekcióját tervezi. Az egyes darabok kerámiából készülnek.

A tervező szerint mindennapi használati tárgyaink lakóterünk szerves részét képzik, így a tervezés során minden apró részletre gondosan odafigyel – órakollekcióját saját elképzelései mentén alkotta meg. Az egyszerű formavilágú, pasztellszínű órák finoman emelkednek ki a falak hátteréből.

A márka mögött nem csak Dominika áll, a tervező elképzeléseit más területről érkező szakemberek is segítik: míg Dominika tervez, addig Zuzia, a húga a kommunikációért felel, a kerámiaművészet területén tevékenykedő Marcin pedig gondoskodik az órák gyártásáról.

Patrzwork | Web | Facebook | Instagram

Forrás: Label Magazine

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük