fbpx
Nyomj Entert

Közel 80 divat- és designmárka mutatkozott be a Fashion & Design Autumn során

Divatbemutatók, lakberendezési kiállítások, kerekasztal-beszélgetések, digitális konferencia és megannyi változatos program tette még izgalmasabbá a tavalyi őszt. A 2021-ben először megvalósított Fashion & Design Autumn tematikus rendezvénysorozat két nemzetközi, majd három hazai eseményén közel nyolcvan egyedülálló divat- és designmárka mutatkozhatott be. Az alkotók először Párizsban és Milánóban, majd azt követően Magyarországon bizonyíthatták tehetségüket több tízezer forgalmazó, szakember és érdeklődő előtt.

Szeptemberben a Maison&Objet lakberendezési szakkiállításon, ezt követően a Milan Fashion Weeken tűntek fel a magyar márkák. Októberben Magyarországon folytatódtak a változatos programok: második alkalommal nyitotta meg kapuit a 360 Design Budapest kiállítás, ezt követően pedig a 2022-es tavaszi-nyári divattal ismerkedhettek meg az érdeklődők a Budapest Central European Fashion Weeken. Végül a Budapest Fashion & Tech Summit divatipari konferenciával koronázta meg a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) a programsorozatot.


Maison & Objet

A Maison & Objet designvásáron tíz magyar alkotó designremekeit tekinthették meg az érdeklődők, melyek 2021-ben még inkább felkeltették a külföldi megrendelők, forgalmazók és viszonteladók érdeklődését. A Milan Fashion Weeken a Camera Nazionale della Moda Italiana (CNMI) és az MDDÜ közös Nemzetközi Mentorprogramjának résztvevői kaptak lehetőséget a bemutatkozásra: a Budapest Select Collective Fashion Show keretében a nemzetközi közönség négy magyar márka kollekcióját tekinthette meg. A bemutató mellett a hazai tervezők darabjai a Fashion HUB kiállítóterében is megjelentek.

Milan Fashion Week

A 360 Design Budapest sikere sem maradt el: a rendezvény teltházas kurátori és exkluzív tárlatvezetésekkel, közel száznyolcvan egyedülálló designtárggyal és izgalmas installációkkal nyitotta meg kapuit. Nagy sikert arattak az edukációs jellegű kerekasztal-beszélgetések is, amelyek visszanézhetők a HFDA YouTube és Spotify csatornáin. A Budapest Central European Fashion Week (BCEFW) eseménye pedig izgalmas side eventekkel, teltházas catwalk showkkal, egy pop-up üzlettel és helyszíni kiállítókkal színesítette Budapest városát egy teljes héten át. Kísérőprogramként augusztustól kezdődően, minden szerda este a BCEFW Instagram oldalán exkluzív interjúk keretében ismerhették meg az érdeklődők a divathéten bemutatkozó márkákat. A Budapest Fashion & Tech Summit kétnapos digitális rendezvényen magyar, régiós és nemzetközi szakmabeliek osztották meg nézeteiket, melyet közel ezerötszáz érdeklődő kísért figyelemmel. Az esemény hivatalos Facebook oldalán és YouTube csatornáján visszanézhetők a beszélgetések.

360 Design Budapest
Budapest Central European Fashion Week

Forrás: Sajtóközlemény

Magyar Divat & Design Ügynökség | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük