Mint egy gasztronómiai tárlat

Mint egy gasztronómiai tárlat

A kiváló alapanyagok a főzés és a jó ételek elengedhetetlen hozzávalói, ugyanúgy ahogyan ennek a spanyolországi élelmiszerüzletnek filozófiája is vallja. A Granadában található bolt enteriőrtervéért a madridi székhelyű Puntofilipino design stúdió felelt. Íme, az Altelier!


A Puntofilipino tervezői által javasolt finom térbeli elrendezés lehetővé teszi, hogy a gondosan kiválogatott élelmiszerek a bolt enteriőrjének főszereplőivé váljanak. Az Altelier termékpalettája ugyanis oly módon tárul elénk, mintha műtárgyakat szemlélnénk egy galéria terében: az olajat és ecetet tartalmazó palackok kőből készült posztamenseken sorakoznak, amelyeket irányított fényforrások világítanak meg.

Az egész helyiséget a lágy fehér, a visszafogott sárga és kékeszöld tónusú színpaletta uralja. A vöröses színű lámpatestek és a zöldes akcentusok pedig a friss termékeket és az extra szűz olívaolajat idézik meg. A bolt falait mész és mozaikcsempék borítják, míg a termékeket bemutató bútordarabok természetes kőből és csempéből készültek. Az üzlet padlóját pedig gyanta borítja, ami tiszta érzetet ad a térnek.


Fotók: Polina Parcevskya

Puntofilipino | Web | Instagram

Forrás: Frame

továbbiak
Belvárosi romantika, a lassúság jegyében | Dash Interiors
design

Belvárosi romantika, a lassúság jegyében | Dash Interiors

A varsói Mokotów lakónegyed a város egyik legtrendibb része, ami elsősorban zöld területei miatt lett népszerű. Itt rendezte be otthonát Natalia és Krzysiek is, akik olyan lakást szerettek volna, aminek enteriőrje kiállja az idő próbáját. Daria Wachowicz és Martyna Kupis, a Dash Interiors tervezői olyan lakást szerettek volna megalkotni a
Ahol megtalálod a számításaidat – Csemege
lifestyle

Ahol megtalálod a számításaidat – Csemege

A legtöbben szeretik felfedezni az újdonságokat, de néha komfortosabb az, ami ismerős. Amikor tudod, hogy ahová mész, ott nyitott ajtó, jó hangulat, meleg vendégszeretet vár ínycsiklandó fogásokkal, na meg olyan kávé, ami máshol is bizonyított már. Ami olyan, akár egy jó szomszéd – ismer téged, ezért tudja, hogy mennyire lephet meg.
Ma hirdetik ki az Európai Év Fája nyertesét
lifestlye

Ma hirdetik ki az Európai Év Fája nyertesét

Az Európai Év Fája versenyen 2011 óta keresik a legérdekesebb történettel rendelkező európai fákat. A 2023-as nyertest ma, március 21-én hirdetik ki. Az Európai Év Fája versenyt, amelyet a népszerű cseh Év Fája verseny inspirált, 2011 óta rendezik meg minden évben. A döntő a nemzeti fordulók győzteseiből áll. A tizenhat