Nőies sziluettek, maximális kényelem – új kollekcióval jelentkezett az ukrán The COAT ruhamárka

Nőies sziluettek, maximális kényelem – új kollekcióval jelentkezett az ukrán The COAT ruhamárka

A hűvös, szeles hétköznapoknak még egy ideig nem lesz vége, így a kabátok a ruhatárunk meghatározó elemei maradnak a következő hónapokban. Nem kell azonban szürkének és egysíkúnak lennie a téli öltözködésnek sem. Katya Silchenko felsőkategóriás ruhamárkája, a The COAT őszi-téli kollekciójában olyan ötletes és elegáns darabokkal találkozhatunk, melyek feldobják a megszokott, már szinte unalmasnak számító szetteket is.

Az Ukrán Divathét keretében bemutatott kollekció fő irányvonalát a különböző textúrákkal való játék, valamint a pasztellszínek változatos kombinációi adják. A karamell, a homok és a menta halvány árnyalatai többféleképpen párosíthatóak egymással, megkönnyítve ezzel a hideg időben elkerülhetetlen réteges öltözködést. A letisztult, sikkes megjelenést kölcsönző pulóverek és poncsók olyan kiváló minőségű és időtálló anyagokból készültek, mint az olasz kasmír, a gyapjú és a pamut. A könnyed, puha tapintású textíliákat a kézzel készült hímzések teszik teljessé.


A laza hatást keltő bő overálok és a túlméretezett bomberdzsekik tökéletes ellenpólusai a visszafogott, ám mégis ötletes kiegészítők. A hosszú, keresztpántokkal ellátott táskák egyszerre biztosítanak praktikus és kényelmes viseletet. A könyékig érő kesztyűk, a platformos talpú csizmák, a svájci sapkák és a kockás mintájú sálak kavalkádjában mindenki megtalálhatja a stílusához legjobban passzoló darabot.

Fotók: Vogue.ua

The COAT by Katya Silchenko | Web | Facebook | Instagram

Forrás: L’Officiel Cyprus, Vogue Ukraine

továbbiak
Hol vagytok csajok? |  Nanavízió x Szombat Éva – Női Kvóta
art

Hol vagytok csajok? | Nanavízió x Szombat Éva – Női Kvóta

Hosszas egyeztetés és előkészület előzte meg a fotósorozatot, mely naptár formájában a Nanavízió építésziroda 12. születésnapjára készült. Szombat Éva Nanavízióval közös projektjéből 2022. január 15-én Nanavízió x Szombat Éva: Női Kvóta címmel nyílt kiállítás Budapesten, a Három Hollóban. Közös ötletelések sorozatával teltek Szombat Éva fotóművész és a Nanavízió építészeinek napjai
Lélegzetelállító könyv született a felfedezetlen Szlovákiáról
east

Lélegzetelállító könyv született a felfedezetlen Szlovákiáról

Gigantikus, négyszáz oldalas kiadvánnyal rukkolt elő kedvenc szlovák csapatunk, a Čierne diery. Az elhagyott bányavárosokat, víztározókat, omladozó vidéki kúriákat (és azok tágabb környezetét) bemutató könyvbe azoknak is érdemes belelapozniuk, akik ugyan nem beszélik a szlovák nyelvet, de kíváncsiak arra, milyen felfedezetlen kincseket is rejt északi szomszédunk a bejáratott látványosságokon túl.
Participatív várostervezés  - Interjú  Danny Dong-Yeong Lee -vel
design

Participatív várostervezés - Interjú Danny Dong-Yeong Lee -vel

Az elmúlt években a digitális innovációk mellett az az érzésünk volt, hogy a fizikai elhelyezkedésünknek nincs akkora jelentősége, mint korábban. Most ennek az ellenkezőjét tapasztalhatjuk, és azon vagyunk, hogy rájöjjünk, mennyire számít a hely. E jelenségről és hatásairól, következményeiről beszélgettünk Dr. Danny Dong-Yeong Lee-vel, a szöuli Hanyang Egyetem professzorával, különös