fbpx
Nyomj Entert

Új showroommal ünnepeli 7. évfordulóját a The COAT

A The COAT by Katya Silchenko ukrán ruhamárkát 2014-ben alapította a névadó tervező. A márka az időtlen, nőies stílusáról ismert, így jellemzően elegáns, trendi és formális darabokat találhatunk kollekcióiban. A sugárzó nőiesség és erőteljesség érzete visszatérő elem, ami nem véletlen, hiszen Katya maga profi versenytáncos volt tervezői pályafutása előtt, így saját tapasztalataiból is rendszeresen inspirációt merít. A ruhamárka a 7. évfordulóját egy új showroom megnyitásával ünnepelte, amely hűen tükrözi a kiállított ruhadarabok karakterét és a márka indentitását. Interjúnkban Katya mesélt nekünk az új őszi-téli kollekcióról, emellett kulisszatitkokat osztott meg a frissen elkészült The COAT bemutatóteremről.


Mi ihlette a FW 2021/22-es kollekciót?

A bemutatótermemben minden nap igazi nőkkel találkozom, és nekem ők jelentik a fő inspirációt. Ezt a kollekciót is a pandémia utáni új normák és a stílusok keveredése ihlette. Az ügyfelek érdeklődési köréhez és vágyaihoz igazodtam azzal, hogy a kollekciót hordhatóvá, stílusossá és nőiesebbé tettem, mert a kényelem nem csak az edzőruhákról szól.

Mesélnél nekünk az új bemutatóterem születéséről? 

A márka 7. születésnapja előtt úgy döntöttem, hogy megváltoztatom a kollekciókat keretező tér hangulatát. Úgy látom, hogy a COAT már magabiztosan áll a lábán, a szabásvonalak és az anyagok is egyre magasabb minőséget képviselnek. A bemutatóteremben gyakran fogadom a divatipar neves képviselőit és a világ szinte minden tájáról érkező ügyfeleket, így az volt a célom, hogy a kiállítótér kiegészítse a vizuális repertoárt.

Milyen hangulatot szeretne képviselni a bemutatóterem? 

Elsősorban fénnyel és levegővel szerettem volna megtölteni a teret! A tér a női szépség és esztétikum megtestesítője. Örömmel látom, hogy a bemutatóterem helyet kapott a világ legstílusosabb nőinek bevásárlólistáján, ami őszintén szólva hihetetlenül motiváló.

Mit érdemes tudni a választott bútorokról?

Az új teret művészeti alkotások díszítik, a fő hangsúlyt pedig az 1950-es évekbeli ikonikus REVERSIVEL Tacchini fotelre helyeztük, amelyet Martin Euler tervezett. Emellett a spanyol Claudy Perez és Pedro Ochando által tervezett, a Sancal gyárban készült kanapéágy is helyet kapott, amelyet a dán Square Textile korallszínű kárpitozással készített el nekünk. A bemutatóteremben mindemellett tehetséges ukrán művészek alkotásai is helyet kaptak.

Kik jelentik a the COAT célközönségét?

A the COAT márka elsősorban olyan nőknek szól, akik tisztában vannak azzal, hogy kik ők. Egészen sokfélék is tudnak lenni egyszerre: merészek, excentrikusak és kalandvágyók, vagy éppen ellenkezőleg, sebezhetőek és nyugodtak. Felvehetnek egy tréningruhát baseball sapkával, ugyanakkor választhatják a legnőiesebb, fukszia árnyalatú ruhát, hogy áttáncolják benne az éjszakát. A the COAT darabjait viselő nők mindig hűek az elveikhez és kiállnak az elképzeléseik mellett.

The COAT | Web | Facebook | Instagram

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük