Új showroommal ünnepeli 7. évfordulóját a The COAT

Új showroommal ünnepeli 7. évfordulóját a The COAT

A The COAT by Katya Silchenko ukrán ruhamárkát 2014-ben alapította a névadó tervező. A márka az időtlen, nőies stílusáról ismert, így jellemzően elegáns, trendi és formális darabokat találhatunk kollekcióiban. A sugárzó nőiesség és erőteljesség érzete visszatérő elem, ami nem véletlen, hiszen Katya maga profi versenytáncos volt tervezői pályafutása előtt, így saját tapasztalataiból is rendszeresen inspirációt merít. A ruhamárka a 7. évfordulóját egy új showroom megnyitásával ünnepelte, amely hűen tükrözi a kiállított ruhadarabok karakterét és a márka indentitását. Interjúnkban Katya mesélt nekünk az új őszi-téli kollekcióról, emellett kulisszatitkokat osztott meg a frissen elkészült The COAT bemutatóteremről.


Mi ihlette a FW 2021/22-es kollekciót?

A bemutatótermemben minden nap igazi nőkkel találkozom, és nekem ők jelentik a fő inspirációt. Ezt a kollekciót is a pandémia utáni új normák és a stílusok keveredése ihlette. Az ügyfelek érdeklődési köréhez és vágyaihoz igazodtam azzal, hogy a kollekciót hordhatóvá, stílusossá és nőiesebbé tettem, mert a kényelem nem csak az edzőruhákról szól.

Mesélnél nekünk az új bemutatóterem születéséről?

A márka 7. születésnapja előtt úgy döntöttem, hogy megváltoztatom a kollekciókat keretező tér hangulatát. Úgy látom, hogy a COAT már magabiztosan áll a lábán, a szabásvonalak és az anyagok is egyre magasabb minőséget képviselnek. A bemutatóteremben gyakran fogadom a divatipar neves képviselőit és a világ szinte minden tájáról érkező ügyfeleket, így az volt a célom, hogy a kiállítótér kiegészítse a vizuális repertoárt.

Milyen hangulatot szeretne képviselni a bemutatóterem?

Elsősorban fénnyel és levegővel szerettem volna megtölteni a teret! A tér a női szépség és esztétikum megtestesítője. Örömmel látom, hogy a bemutatóterem helyet kapott a világ legstílusosabb nőinek bevásárlólistáján, ami őszintén szólva hihetetlenül motiváló.

Mit érdemes tudni a választott bútorokról?

Az új teret művészeti alkotások díszítik, a fő hangsúlyt pedig az 1950-es évekbeli ikonikus REVERSIVEL Tacchini fotelre helyeztük, amelyet Martin Euler tervezett. Emellett a spanyol Claudy Perez és Pedro Ochando által tervezett, a Sancal gyárban készült kanapéágy is helyet kapott, amelyet a dán Square Textile korallszínű kárpitozással készített el nekünk. A bemutatóteremben mindemellett tehetséges ukrán művészek alkotásai is helyet kaptak.

Kik jelentik a the COAT célközönségét?

A the COAT márka elsősorban olyan nőknek szól, akik tisztában vannak azzal, hogy kik ők. Egészen sokfélék is tudnak lenni egyszerre: merészek, excentrikusak és kalandvágyók, vagy éppen ellenkezőleg, sebezhetőek és nyugodtak. Felvehetnek egy tréningruhát baseball sapkával, ugyanakkor választhatják a legnőiesebb, fukszia árnyalatú ruhát, hogy áttáncolják benne az éjszakát. A the COAT darabjait viselő nők mindig hűek az elveikhez és kiállnak az elképzeléseik mellett.

The COAT | Web | Facebook | Instagram

továbbiak
Drótkötélpályás felvonót épít Párizs
architecture

Drótkötélpályás felvonót épít Párizs

A város első drótkötélpályás felvonója 4,5 km hosszú lesz, és több külvárosi részt is be fog csatornázni a város metróhálózatának délkeleti részébe. A Câble 1 a Villeneuve-Saint-Georges külvárosi térséget fogja összekötni a Créteil Pointe du Lac metróállomással. Öt megállót építenek, és minden kabin 10 fő befogadására lesz alkalmas. A
Karakteres lakások: a fényűzőtől a minimalistáig
architecture

Karakteres lakások: a fényűzőtől a minimalistáig

Az olasz palazzók hangulatát megőrző lakás, ami kortárs megoldásokkal válik teljessé, valamint egy minimalista tetőtéri és egy improvizációra épülő, befejezetlennek tűnő lakótér: legújabb válogatásunkban három különböző karakterű, mégis jellegzetes enteriőrterv következik. „Három épülettípus (palazzo, városi ház, panel), három emelet (piano nobile, negyedik emelet, padlás), egy program, (a lakás) és három
Az építészetnek egy olyan nyelvnek kéne lennie, amit mindenki beszél | 25 éves a Bánáti és Hartvig Építész Iroda
architecture

Az építészetnek egy olyan nyelvnek kéne lennie, amit mindenki beszél | 25 éves a Bánáti és Hartvig Építész Iroda

Hartvig Lajos és Bánáti Béla 25 évvel ezelőtt alapították a Bánáti és Hartvig Építész Irodát, vagyis a BH-t, ami az évek alatt kikerülhetetlen tényezővé nőtte ki magát a szakmában: valaki vagy BH-s, vagy az volt, vagy az lesz, mondják maguk között mosolyogva. A születésnap alkalmából nemrég egy jubileumi kiadványt készítettek,