fbpx
Nyomj Entert

A Moujan Lusso román márka kifinomult arculattal hódít | Alexandra Necula

A Moujan Lusso bőrápolási márka tahiti botanikus növényekből készült testolajokra specializálódott. 100% vegán, cruelty-free, parabénmentes és kizárólag természetes összetevőket tartalmazó termékeik simítják, táplálják és regenerálják a bőrt. A román márka fenntartható arculatát az Alexandra Necula design studio tervezte meg. 

Az kreatív stúdió etikus és környezetbarát vállalkozásoknak segít fenntartható márkaidentitást kialakítani, az emocionális design mentén. Alapértékeik tökéletesen harmonizáltak a Moujan Lusso elveivel, melynek eredményeképpen egy kifinomult, prémium branding valósulhatott meg. 

A stúdió által kigondolt identitásrendszer kiegészíti a márka személyiségét: a természetességen túl a nőiességet és a testünk iránti szeretetet is ünnepli – fényűző, selymes és letisztult megjelenéssel. A feminin vonal a tipográfiában is visszaköszön merész, időtlen és elegáns vonásokkal kiegészülve, a Sharp Type nagy kontrasztú Ogg betűtípusával. 

Csepp alakban tükrözték a testolajok természetét, mely az üvegcímkéken és a logóban is feltűnik. A pasztell színpaletta pedig nemcsak a címkéken, hanem a dobozokon is megmutatkozik, csakúgy, mint az arany tipográfia a gyönyörű márkajelzéssel.

Fotók: Ciprian Kis

Alexandra Necula | Web | Facebook | InstagramBehance 
Moujan Lusso | WebFacebook | Instagram

Forrás: Alexandra Necula

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük