fbpx
Nyomj Entert

Izgalmas grafikák, lenyűgöző enteriőr – kávézók a régióból stílusos arculattal | TOP 5

Ragyogó napsütés, frissen sült péksütemények, ínycsiklandozó illatú specialty kávé és persze egy kellemes terasz a belváros egyik hangulatos utcájában – azt gondolhatnánk, minden feltétel adott a tökéletes kávézó megnyitásához! Ám a kávé minősége mellett érdemes hangsúlyt fektetni a legapróbb részletekre is! Egy érdekes vizuális megoldásokat felvonultató logó, egy különleges enteriőr vagy izgalmas grafikák az itallapon mind olyan tényezők, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy egy vendéglátóegység megjelenésben és minőségben is a maximális élményt nyújtsa. Ezért az éttermek után most a szerintünk legstílusosabb kávézóarculatokat gyűjtöttük csokorba Kelet-Európából!


Pöti Kávé | Dunakeszi, Magyarország

Dunakeszi első specialty kávézója nem véletlenül viseli a ,,Pöti” nevet: a ,,kicsi” szóval való játék a bolt méretére utal. Az aprócska alapterületű, ám annál karakteresebb Pöti könnyen megjegyezhető kézzel rajzolt logójáról, valamint funky karaktereiről, akik a koffein szerelmeseinek bizonyos típusait szeretnék életre kelteni az arculat különböző elemeiben.


Pop Up Coffee Shop | Krakkó, Lengyelország

A sok szenvedéllyel és annál is több tapasztalattal létrehozott Pop Up minden szempontból új és egyedi szeretne lenni, amit a világos, színes és cseppet sem unalmas üzletük megjelenése maximálisan tükröz. Szerintük az igazán kiváló minőségű kávé cukor nélkül a legjobb! És egyébként is, kinek kellenek az édes ízek, ha az arculat vidámsága kellően feltölt energiával egész napra?


Danisánt Cafe | Prága, Csehország

Egy hely, ahol egy percre megpihenhetsz, és harmonikus környezetben élvezheted a kávéd nyújtotta élményt, csendben olvasgathatsz vagy meghitt hangulatban beszélgethetsz egy baráttal: ez mind a Danisánt! Ehhez a különleges atmoszférához nem is párosulhat más, mint finom vonalvezetés, fekete-fehér színek és egy minimalista enteriőr.


SPILKA COFFEE POINT | Kijev, Ukrajna  

Mi tesz egy látszólag átlagos belvárosi kávézót különlegessé? Hát persze, hogy az, ha folyamatosan tükrözni képes a körülötte megállás nélkül folyó világ változásait! Ezt pedig mi mással lehetne hatásosabban szemléltetni, mint az évszakok motívumaival? A tavasz, nyár, ősz és tél színei köszönnek vissza az aktuális hónapnak megfelelően a SPILKA illusztrációin és elviteles papírpoharain egyaránt!

Fotók: behance.net

Social Bistro & Coffee | Máramarossziget, Románia

Az egészséges, teljes életet támogató alapanyagokat hivatott népszerűsíteni a máramarosszigeti Social Bistro & Coffee a vendéglátás minden területén. A természetesség nemcsak az ételek és a különböző fajtájú kávék összetételében, hanem logójukon és az egész arculat részleteiben is kiemelt szerephez jut. Választásuk pedig azért esett éppen a hattyúra, mert a madár egyszerre testesíti meg az elegáns, kecses megjelenést és a szoros kapcsolatot az élővilággal.

Fotók: behance.net

Pöti Kávé Specialty Kávébár | Facebook | Instagram
Pop Up Coffee Shop | Instagram
SPILKA COFFEE POINT | Facebook | Instagram
Social Bistro & Coffee | Facebook | Instagram

Forrás: Behance

Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük