Törődés ajándékba sűrítve | 
Régiós ajándékkalauz – mom edition

Törődés ajándékba sűrítve | Régiós ajándékkalauz – mom edition

Az anyukánknak mindenből a legszebbet és a legjobbat szeretnénk, sokszor mégis neki a legnehezebb bármit is választani.

Olyan jó minőségű, gyönyörű és kényeztető tárgyakat válogattunk össze a régióból, amiknek minden anyuka örülni fog, függetlenül attól, hogy designrajongó-e vagy sem.

Vadállati pléd, VYF

A menő selyemsáljairól ismert magyar márka termékeinek persze az alapanyaga is szuper, a leginkább mégis a mintáiért rajongunk: egyszerre látványosak és viccesek. Végre nemcsak a nyakunk körül hordhatjuk, hanem plédverzióban egy fotel karfájára dobva is gyönyörködhetünk benne (és persze az anyukánk is).


The Tiger pléd, VYF, 150 euró

Ökomatrac, Pepe & Wolf

Egy kis zen az év végén mindenkinek jól jön! Ha anyukád még nem jógarajongó, akkor ideje mutatni neki néhány jó kis nyújtó gyakorlatot. A szlovák brand termékeit nemcsak az energizáló hatású színek és mintáik miatt szeretjük, de azért is, mert az összes általuk készített matrac biológiailag lebomló anyagból készült, aminek ráadásul kellemesen puha a tapintása is.

Asteroid jógamatrac, Pepe & Wolf, 79 euró

Ápoló natúrkozmetikumok, Alkmie

A lengyel natúrkozmetikum-márka több ajándékcsomagot kínál, így személyre szabottan válogathatunk attól függően, édesanyánk bőre mit igényel. A képen látható szettbe a legnépszerűbb termékeiket gyűjtötték össze, melyek egy négylépéses napi rutint tesznek ki.

Care O’Clock szett, Alkmie, 134,44 euró

Klasszikus pénztárca, Chylak

A Chylak igazi szupersztárrá nőtte ki magát, és az alapító, Zofia Chylak az egyik  legmenőbb tervező napjainkban. A termékei szerencsére ennek ellenére sem elérhetetlen árúak, és biztosak lehetünk benne, hogy hosszú ideig hordhatjuk majd őket. Ha abban nem is vagyunk biztosak, az anyukánknak melyik táska tetszene, egy fekete pénztárcával nem lehet mellélőni.

Big Classic pénztárca, Chylak, 175 euró

Jádeköves nyaklánc, Metaformi

A szlovák Metaformi ékszerei visszafogottan elegánsak, formájuk és színük miatt azonban játékosak is – tökéletes kombináció. A Split kollekcióban a kő és a fém találkozik: jáde féldrágakőből és aranyozott sárgarézből készül.

Jádeköves „Split” nyaklánc, Metaformi, 150 euró

Egy tányérnyi Szűz Mária, Gunia Project

Már korábban is írtunk az ukrán kerámiákról, amik valahogy egyszerre tűnnek hagyományosnak és formabontónak. Ez a Szűz Máriát ábrázoló tányér őszinte és ironikus, túlzásba vitt szentimentalitás nélkül hozza a karácsonyi szellemiséget.

Szűz Mária tányér, Gunia Project, 105 euró

továbbiak
Tipográfiai trend radar | Megjelent a Typodarium 2023
design

Tipográfiai trend radar | Megjelent a Typodarium 2023

Azok a kreatívok, akik inkább trendeket határoznak meg, mint követik őket, már most izgatottan várhatják az új Typodariumot. De mi is az a Typodarium? A következőkben ezt mutatjuk be mindazoknak, akik mernek kitűnni a tömegből! A Typodarium igazi különlegességnek számít a letéphető naptárak világában. Mint egy lexikon a betűtípusokról, csak
Átadták Budapest első felhőkarcolóját, a MOL Campust
business

Átadták Budapest első felhőkarcolóját, a MOL Campust

2022. december 8-án adták át Magyarország első felhőkarcolóját, a MOL-székházat, amely a maga 143 méteres magasságával egészen egyedülálló panorámával kecsegtet a dolgozóknak és a látogatóknak egyaránt. A kortárs építészet kiugró épületét a londoni Foster+Partners tervezte a magyar Finta Stúdióval karöltve – a londoni vállalat senior partnerével, Giles Robinsonnal korábban készített
A BIG átadta az első dél-amerikai épületét
design

A BIG átadta az első dél-amerikai épületét

Négy év után felépült a 130 méter magas IQON, amely egyből a világ egyik legmagasabb fekvésű városa, az ecuadori főváros, Quito legmagasabb épülete lett. Quito városképét hagyományosan sűrű, alacsony épületek adják, az átalakítása több mint egy évtizeddel ezelőtt kezdődött, amikor áthelyezték a belvárosi repülőteret. Mivel a város elkezdett vertikálisan is