Törődés ajándékba sűrítve | 
Régiós ajándékkalauz – mom edition

Törődés ajándékba sűrítve | Régiós ajándékkalauz – mom edition

Az anyukánknak mindenből a legszebbet és a legjobbat szeretnénk, sokszor mégis neki a legnehezebb bármit is választani.

Olyan jó minőségű, gyönyörű és kényeztető tárgyakat válogattunk össze a régióból, amiknek minden anyuka örülni fog, függetlenül attól, hogy designrajongó-e vagy sem.

Vadállati pléd, VYF

A menő selyemsáljairól ismert magyar márka termékeinek persze az alapanyaga is szuper, a leginkább mégis a mintáiért rajongunk: egyszerre látványosak és viccesek. Végre nemcsak a nyakunk körül hordhatjuk, hanem plédverzióban egy fotel karfájára dobva is gyönyörködhetünk benne (és persze az anyukánk is).


The Tiger pléd, VYF, 150 euró

Ökomatrac, Pepe & Wolf

Egy kis zen az év végén mindenkinek jól jön! Ha anyukád még nem jógarajongó, akkor ideje mutatni neki néhány jó kis nyújtó gyakorlatot. A szlovák brand termékeit nemcsak az energizáló hatású színek és mintáik miatt szeretjük, de azért is, mert az összes általuk készített matrac biológiailag lebomló anyagból készült, aminek ráadásul kellemesen puha a tapintása is.

Asteroid jógamatrac, Pepe & Wolf, 79 euró

Ápoló natúrkozmetikumok, Alkmie

A lengyel natúrkozmetikum-márka több ajándékcsomagot kínál, így személyre szabottan válogathatunk attól függően, édesanyánk bőre mit igényel. A képen látható szettbe a legnépszerűbb termékeiket gyűjtötték össze, melyek egy négylépéses napi rutint tesznek ki.

Care O’Clock szett, Alkmie, 134,44 euró

Klasszikus pénztárca, Chylak

A Chylak igazi szupersztárrá nőtte ki magát, és az alapító, Zofia Chylak az egyik  legmenőbb tervező napjainkban. A termékei szerencsére ennek ellenére sem elérhetetlen árúak, és biztosak lehetünk benne, hogy hosszú ideig hordhatjuk majd őket. Ha abban nem is vagyunk biztosak, az anyukánknak melyik táska tetszene, egy fekete pénztárcával nem lehet mellélőni.

Big Classic pénztárca, Chylak, 175 euró

Jádeköves nyaklánc, Metaformi

A szlovák Metaformi ékszerei visszafogottan elegánsak, formájuk és színük miatt azonban játékosak is – tökéletes kombináció. A Split kollekcióban a kő és a fém találkozik: jáde féldrágakőből és aranyozott sárgarézből készül.

Jádeköves „Split” nyaklánc, Metaformi, 150 euró

Egy tányérnyi Szűz Mária, Gunia Project

Már korábban is írtunk az ukrán kerámiákról, amik valahogy egyszerre tűnnek hagyományosnak és formabontónak. Ez a Szűz Máriát ábrázoló tányér őszinte és ironikus, túlzásba vitt szentimentalitás nélkül hozza a karácsonyi szellemiséget.

Szűz Mária tányér, Gunia Project, 105 euró

továbbiak
Virágzó magnóliák öröksége a palackban | Magnolia Heritage Gin
lifestyle

Virágzó magnóliák öröksége a palackban | Magnolia Heritage Gin

Egy lengyel kézműves márka, amely mögött generációkon átívelő családi legendák, kézzel szedett gyógynövények és két végtelenül elhivatott ginrajongó áll. A brandről most Marcin Czajkiewicz mesél, aki feleségével, Aleksandrával alkotta meg a Magnolia Heritage Gint. A márkátok neve ‘örökség’ – mi a története a ti saját örökségeteknek, és miért olyan fontos számotokra,
A csibészség és a tradíciók forgataga | NÁM – Taste of Asia
lifestyle

A csibészség és a tradíciók forgataga | NÁM – Taste of Asia

Budapest gasztroszcénája egy folyamatosan változó, dinamikusan fejlődő univerzum. Ha bezár egy hely, valószínűleg jön a helyére kettő másik, azonban vannak olyan éttermek és kávézók, amelyek valahogy betölthetetlen űrt hagynak maguk után. Varga Dániel séf csendesen tért vissza a fővárosba, a fogásai azonban akkorát szólnak, hogy az egészen Ázsiáig hallatszik. Ismerd
Víz alatti kerékpárparkolók Amszterdamban
lifestyle

Víz alatti kerékpárparkolók Amszterdamban

Az amszterdami központi pályaudvaron két új kerékpárparkolót nyitnak meg, amelyek különlegessége, hogy a víz alatt találhatóak. A két hely együttesen tizenegyezer kerékpár befogadására alkalmas, így ez lesz a város legnagyobb kerékpárparkolója. A föld alatti parkoló kapcsolódik a metróhoz és a központi pályaudvarhoz, így az utazók szárazon és kerülő nélkül közlekedhetnek