fbpx
Nyomj Entert

Egy cseh designvállalkozás, amely a gasztronómia felé vette az irányt

A prágai Kro Coffee falain belül is megtaláljuk ezentúl a Space of Space bútormárka lenyomatát – a kávézó számára készített tálcakészlet ráadásul Astro néven már a márka állandó termékkínálatában is fut.

A másfél éves Space of Space családi vállalkozásra már ezelőtt is felfigyeltünk, ugyanis a fémet sajátos módon értelmezik újra: természetes tapintású fémbútorokat hoznak létre azáltal, hogy porfestett réteggel vonják be azok felületeit. 

Ugyanígy jártak el a Kro Coffee számára készített Astro kollekció megalkotása során is, melyet zöld színben terveztek, és a minimalista belső térhez igazítottak. A multifunkcionális, egymásba illeszthető tálcák készítésekor fontos szempont volt a praktikusság, így az időtálló és könnyű alumíniumra esett a választásuk, de a termék tartósságát növeli az általuk használt porfesték is. A bevonat ezen felül meggátolja a tálcára helyezett tárgyak csúszkálását is, ahogy az oldalsó élek is a biztonságos használatot segítik.


A sikeres kollaboráció után a tervezők úgy döntöttek, hogy állandó termékkínálatunkban is elhelyezik a tálcákat. A designt azonban módosították, három újabb mérettel bővítették, és öt különböző színben (krémfehér, zöld, piros, fekete és világosszürke) kezdték el gyártani – így már az otthoni terekben is végtelen módon használhatóak.

Az eredmény magáért beszél: a játékos tálcák jól mutatnak, nem foglalnak sok helyet, és mint minden Space of Space termék, generációkon át tartósak, hiszen javíthatók, ugyanakkor újrahasznosíthatók is.

Fotók: Adriana Fialová

Space of Space | Web | Facebook | Instagram


Még nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük