Ehető bogarak vibráló színekbe öltöztetve | BUGBAG

Ehető bogarak vibráló színekbe öltöztetve | BUGBAG

Az ehető bogarak étkezésünkbe való beépítését már évek óta javasolják a kutatók és a témában jártas szakemberek, ennek ellenére sokan a mai napig is viszolyognak fogyasztásuktól. A BUGBAG elnevezésű, ehető ízeltlábúak árusításával foglalkozó márka ötletes csomagolásaival azonban szeretné mindenki számára vonzóbbá tenni a nem hétköznapi étel megjelenését.

A vidám, feltűnő színekben pompázó arculatot a lengyel Halo Creative Studio csapata alkotta meg, akik igyekeztek több típusú menü részeként ábrázolni a tücsköket és gilisztákat. A különböző kiszerelésű termékek címkéjének középpontjában a nagybetűkkel kiemelt márkanév áll, a logóhoz pedig egy mosolygó bogár is társul.  A dobozok oldalán, illetve a kampányban megjelenő hirdetéseken kreatív grafikák illusztrálják a bogarak elfogyasztásának előnyös hatásait. Egy lazac például ugyanannyi omega három zsírsavat tartalmaz, akár a protein szelet formájában megvásárolható tücskök. Bár a bolygóbarát diétát népszerűsítő márka mindent megtesz azért, hogy a tányérunkon étvágygerjesztő és esztétikus fogásokkal találkozhassunk, a befőttesüvegekbe zárt giliszták látványát kétségkívül szoknia kell a bogarak evésétől még idegenkedő ínyenceknek.


BUGBAG | Web
Halo Creative Studio | Web | Facebook | Instagram

Forrás: Behance

továbbiak
DIALOG | Vörös Ákos & Zsuffa Aba – Analog Balaton
east

DIALOG | Vörös Ákos & Zsuffa Aba – Analog Balaton

Amikor megkérdezik tőlük, milyen zenét is játszanak pontosan, nincs egzakt válaszuk, illetve ők maguk is mindig mást mondanak. Az Analog Balaton zenéje ugyan stílusában változó, de felfogását tekintve abszolút az elektronikus lüktetés (négy negyed, lábdob), ami meghatározó, és persze az alternatív rockzene, mint egyfajta örökölt stílus is megjelenik a számaikban.
A hét kedvenc enteriőrjei_93
design

A hét kedvenc enteriőrjei_93

Hétről hétre megosztjuk a legszebb, leginspirálóbb, legkúlabb enteriőröket, melyekre az elmúlt napokban bukkantunk. A szombati kávé mellé tökéletes szemcukorkák következnek, amelyekből a saját lakásunkhoz is ihletet meríthetünk. Szerény, nagyvonalú, klasszikus, kortárs – egymásnak ellentmondó fogalmak, melyek mégis tökéletesen simulnak egymásba az e heti enteriőrökben. Gyönyörűen felújított 18. századi lakás | Charles Zana
Nyilvános Pályázatot hirdet a VASVÁRI DESIGN
egyéb

Nyilvános Pályázatot hirdet a VASVÁRI DESIGN

A VASVÁRI DESIGN Nyilvános Pályázatot hirdet, amelynek célja, hogy összegyűjtse és bemutassa a magyar alkotók által készített kiemelkedő színvonalú tervezőgrafikai munkákat egy hiánypótló szakkönyvben. Hasonlóan, mint a nemrég kiadott nagy sikerű MAGYAR LOGÓK című kötetben. A zsűri által kiválasztott alkotásokat tartalmazó művet a grafikai design könyvek magyarországi kiadója, a Scolar